Simpaticul actor Ben Stiller a divorțat după 18 ani și s-a împăcat cu soția în timpul pandemiei. Ce povestește despre asta

Simpaticul actor Ben Stiller a divorțat după 18 ani și s-a împăcat cu soția în timpul pandemiei. Ce povestește despre asta
Actorul din  „The Night at the Museum” , în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit, într-un interviu pentru Esquire, că el și Christine, fosta lui soție, în vârstă de 50 de ani, au remediat lucrurile în timpul pandemiei și sunt din nou împreună.

Cei doi au decis să se mute din nou împreună în timpul pandemiei, pentru a se putea ocupa de creșterea celor doi copii pe care îi au. Aranjamentul a funcționat bine pentru ambele vedete, și au sfârșit prin a se împăca.  „Am fost despărțiți și ne-am întors împreună și suntem fericiți de asta”, a spus Stiller în interviu.

Ben Stiller și relația sa cu caii

Ben Stiller a făcut o analogie care implică călăria pentru a descrie modul în care părerile sale despre căsătorie s-au schimbat în ultimii ani. „Acum câțiva ani, mi-am dat seama că nu-mi place călăria.  Dacă exista o oportunitate de a merge la călărie, știam că probabil că nu o voi face.  Acum, îmi plac caii!  Cred ca sunt frumoși. Îmi place să-i mângâi. Îmi place să văd oamenii călărind pe cai, îmi place să văd copiii mei călărind pe cai.  Pur și simplu nu-mi place cu adevărat să călăresc.

Și odată ce știi asta, doar economisești multă energie. Deci, da, cred că avem respect pentru felul în care ne asemănăm și felul în care suntem diferiți.  Și cred că acceptând asta, poți să apreciezi pe cineva mai mult pentru că nu încerci să-l faci să se schimbe pentru tine.  Odată ce accepți asta, economisești multă energie. Dacă ai acel nivel de încredere cu partenerul tău, știi că spunând „nu-mi place să fac asta” nu înseamnă că spui „nu te plac””, a relatat Ben Stiller, conform Daily Mail.

Ben Stiller și soția sa, Christine Taylor s-au despărțit după 18 ani

Ben Stiller și soția sa, Christine Taylor și-au anunțat despărțirea în 2017, după 18 ani de căsnicie.  Cuplul a lansat la acea vreme o declarație despre cum urmau să încerce să rămână prieteni.

„Cu o dragoste extraordinară și respect unul pentru celălalt și cei 18 ani petrecuți împreună ca și cuplu, am luat decizia de a ne despărți, se arata atunci în comunicat. Prioritatea noastră va continua să fie creșterea copiilor noștri, ca părinți devotați și cei mai apropiați dintre prieteni.  Cerem cu amabilitate ca mass-media să ne respecte confidențialitatea în acest moment”.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau un pilot de televiziune în 1999 pentru o emisiune intitulată  „Heat Vision și Jack.” S-au căsătorit în anul următor. Cuplul are doi copii: Ella, în vârstă de 19 ani, și Quinlin, în vârstă de 16 ani. Ei au jucat împreună în mai multe filme, inclusiv „Dodgeball: A True Underdog Story”, „Zoolander” sau „Tropic Thunder”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre