Sinucidere șocantă. Un șef de poliție și-a luat viața după ce a petrecut o săptămână singur

Sinucidere șocantă. Un șef de poliție și-a luat viața după ce a petrecut o săptămână singur
Detaliile unei sinucideri bizare ies la iveală. Un fost ofițer de poliție și-a luat viața după ce a fost obligat să se autoizoleze pentru a-și proteja familia de COVID-19. Ceea ce a făcut a îndurerat familia și a șocat întreaga comunitate. Acum oamenii încearcă să găsească o explicație pentru decizia radicală a acestuia.

Bărbatul s-a sinucis în timp ce era în carantină în casa de oaspeți din grădina familiei sale pentru a-și proteja soția și copiii de virus. James Connelly-Webster a fost găsit mort Crackington Haven, Bude, pe 1 aprilie. Tată a doi copii, el s-a pus în carantină în cabană după ce a dezvoltat simptome de COVID-19. Soția sa, Maureen a descris acum modul în care sănătatea mintală a bărbatului s-a deteriorat în timpul izolării de opt zile.

Un șef de poliție pensionar și-a luat viața după ce a devenit „paranoic și nevrotic” în timp ce se afla în carantină cu coronavirus pentru a-și proteja familia, au stabilit anchetatorii.

James Connelly-Webster, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit mort într-o cabană din fundul grădinii sale din Crackington Haven, Bude, pe 1 aprilie, după ce s-a autoizolat acolo când a început să prezinte simptome ale infectării cu noul coronavirus.

Webster, care fusese asistent-șef al poliției din Devon și Cornwall până la pensionare, s-a întors de la Londra la casa sa din Cornwall la sfârșitul lunii martie.

Țineau legătura pe Zoom și social media

Văduva sa Maureen a povestit anchetatorilor cum soțul ei a dezvoltat tuse și febră și a decis să se pună în carantină pentru a-și proteja soția și  pe cei doi fii, Max și Robyn.


Mai întâi a făcut 5 copii, apoi s-a însurat. La mulți ani, Hugh Grant!

Marele secret al supermodelului Elle Macpherson. Ce o face să arată ca o junioară la aproape 60 de ani


Cuplul a planificat acest lucru dacă oricare dintre ei care ar fi dezvoltat simptome ale bolii. Pe tot parcursul celor opt zile de carantină, familia a ținut întâlniri Zoom cu bărbatul și a luat mesele împreună, la distanță, tot prin intermediul social-media.

„Devenise paranoic”

Dar soția și copiii săi au observat în curând o deteriorare a sănătății mintale a bărbatului, Connelly-Webster, Maureen descriind cum a devenit „paranoic și nevrotic”.

Ea a spus că soțul ei s-a „schimbat complet” în timpul izolării sale, iar în final a lăsat un bilet de șase pagini pe patul său, care dezvăluia cât de mult s-a luptat în ultimele zile ale vieții sale. Maureen a adăugat că, înainte de această schimbare, soțul ei era de un pozitivism molipsitor. Se trezea dimineața devreme, dădea la o parte draperiile și perdelele și exclama că este o „zi frumoasă”.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp