Situația preotului Visarion Alexa se înrăutățește. Apar noi acuzații

Situația preotului Visarion Alexa se înrăutățește. Apar noi acuzații
Părintele Visarion Alexa trece prin cele mai grele momente din viață.

A fost de ajuns o scânteie ca să izbucnească focul. Părintele Visarion Alexa e prins la înghesuială și nu mai știe pe unde să scoată cămașa.

Situația preotului Visarion Alexa se înrăutățește. O altă femeie l-a acuzat de viol

De parcă toate problemele pe care le are nu îi ajungeau, părintele Visarion Alexa a mai primit o palmă. O altă femeie l-a acuzat acum nu de agresiune sexuală, ci de viol. Sub protecția anonimatului, ea spune că ar fi făcut plângere la biserică, pentru că nu a avut curaj să meargă la poliție de teamă că nu va fi crezută.

„La mine abuzul a fost viol, aș putea spune”

Cea de-a doua presupusă victimă care nu a vrut să-și declare identiatea, a mărturisit pe Facebook că ar fi fost violată de preot chiar în chilia acestuia. „Și eu am trecut prin chilia părintelui Alexa. Sunt una dintre victime. La mine abuzul a fost viol, aș putea spune. Eram blocată. Mă rugam la Sfântul Mina să se termine, că avea icoana în chilie. Foarte puțini au știut, că nimeni nu m-ar fi crezut”, a mărturisit cea de-a doua victimă.

Procurorii au cerut să fie arestat preventiv

Părintele a fost astăzi la secția de poliție din localitatea Joița, pentru controlul judiciar impus de instanță. Deși avocații acestuia insistă să-i fie ridicat controlul judiciar, procurorii vor ca duhovnicul să fie arestat preventiv. Contestația procurorilor se va judeca luni la Tribunalul București.

Nu mai are voie să slujească până nu se va termina procesul

Preotul Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile. Potrivit informațiilor oferite de Arhiepiscopia Bucureștilor, părintele a fost suspendat de la a sluji până când dosarul va fi finalizat. Toată povestea a început după ce, cu aproximativ o lună în urmă, o femeie a depus plângere la poliție că a fost agresată de sexual de Visarion Alexa.