Slăbește un kilogram pe zi cu dietele verii

Slăbește un kilogram pe zi cu dietele verii
Un regim alimentar axat, temporar, exclusiv pe fructe, e binevenit. Acesta realizează un detox eficient, pielea va radia, părul va începe să strălucească. Și, ce e mai important, kilogramele vor dispărea.

Fructele sunt un miracol al naturii pentru organism. Iar în această perioadă se găsesc la discreție, iar oferta e diversificată. Vestea și mai bună e că dieta cu fructe e cu adevărat eficientă și te va ajuta să scazi un kilogram pe zi. Ideea e că trebuie să consumi doar aceleaşi fructe, fără alt aliment, fără cafea, sucuri etc.  prezentăm în cele ce urmează trei variante de diete cu fructe.

Dieta de 3 zile

În aceste 3 zile vor fi eliminate toate toxinele din organism. În aceste zile poți consuma exclusiv același fel de fructe, de sezon, și poți bea apă. Poți mânca exact câte fructe dorești, de dimineața până seara.

Dieta de 7 zile

Dacă să mănânci în continuu același fruct trei zile ți se pare un coșmar, poți opta pentru o dietă de 7 zile, în care mai ai voie să consumi şi alte alimente. Vei slăbi 5-7 kilograme. În cadrul acestei diete poţi consuma mai multe sortimente de fructe, dar şi anumite produse alimentare.

Micul dejun: o ceaşcă de cafea fără zahăr, 100 de grame de biscuiţi dietetici, 250 de grame de fructe de sezon, la alegere

Prânz: o porţie de supă de legume, 200 de grame de friptură de vită sau de pui la grătar, 250 de grame de fructe la alegere

Cină: o porţie de orez cu legume, alternativ cu o porţie de peşte slab la cuptor, un iaurt natural mic, 250 grame de fructe la alegere.


Elton John și colecția sa de peste 250 000 exemplare. Ghici ce ține în casă!

Învață de la un celebru dietetician ce să mănânci la micul dejun


Dieta de 7 zile cu căpşuni

Această dietă are rezultate fabuloase pentru detoxiferea organismului. De asemenea, căpșunii îmbunătăţesc digestia, cresc imunitatea şi te ajută să dai jos 2-3 kilograme. Aceste fructe sunt o sursă excelentă de potasiu, fier, magneziu, Omega-3, vitamina K, vitamina C (în procent mai mare decât portocalele) şi antioxidanţi.

Micul dejun: un ou fiert tare, o felie de şuncă slabă sau piept de pui fiert şi un shake preparat din lapte degresat şi opt căpşuni mari

Prânz: o porţie de supă-cremă de legume, ciuperci sau roşii, un piept de curcan la grătar şi un castron plin cu căpşuni proaspete.

Cină: o salată de fructe de sezon în care sunt incluse bineînţeles şi căpşunile, iar o dată la două zile poţi să mănânci şi file de peşte slab la grătar.

Se mai pot servi, rar, gustări preparate din iaurturi degresate în care pui trei sau patru căpşuni pasate sau ceaiuri de căpşuni.

Cura de 21 zile cu cireşe

Cireșele au 70% apă deci poți mânca oricât fără să te îngrași. În plus, conţin şi vitamine, B1, B2 şi B6, care asigură organismului energie.  Cura cu cireşe se ţine trei săptămâni, timp în care se crește progresiv cantitatea. Se începe cu 100 de grame și se ajunge la 500.Cireşele se consumă dimineaţa, pe stomacul gol, fără a mai mânca altceva până la prânz. Când ajungi la cantitatea de 300 de grame pe zi, aceasta va fi împărţită în trei reprize, pe care le vei consuma pe rând.

Pentru ca dieta să dea rezultate,  la cină și la prânz trebuie să mănânci numai preparate uşoare, zahărul, alcoolul și grăsimile fiind strict interzise întreaga perioadă.

Dieta exclusivă cu cireşe

Timp de 3 – 4  zile pe săptămână vei mânca exclusiv cireşe, aproximativ trei sau patru kilograme pe zi, fără alte alimente. Ai voie să bei doar apă minerală între mese. În restul zilelor de dietă din cursul săptămânii este permis consumul de proteine (carne de pui sau peşte), glucide (alte fructe dulci, dar nu struguri, banane sau mango), dar şi lipide (peşte, ulei de măsline).

Sursa foto: Pixabay

Recomandarile noastre