Chiar dacă sună fabulos, e un mare efort pentru organism să slăbească așa drastic. De aceea, nutriționiștii și medicii recomandă să apelăm la această dietă doar în caz de forță majoră.

Acest regim de slăbire te poate deshidrata dacă vei încerca să-l urmezi pe o perioadă mai mare de timp și, oricum, nu e recomandat să fie urmat mai mult de 3  până la 7 zile. Dieta cu prune te ajută să slăbești rapid fără să te infometezi, dar, având în vedere ritmul în care se pierd kilogramele, mult peste limita considerată rezonabilă într-o dietă, nu poate fi ținută un timp îndelungat, deoarece ar apărea alte probleme de sănătate.

Cum se ține dieta cu prune

Mic dejun – La micul dejun trebuie să mănânci 8 prune pe stomacul gol. După o jumătate de oră, consumă un ou fiert, o roşie şi un iaurt. Alege să bei o ceaşcă de ceai verde sau o limonadă de lămâie, neîndulcită.Dieta cu prune. Prima gustare – La gustare, consumă 3 prune şi 4 nuci. Bea şi un pahar mare cu apă şi cu două felii de lămâie în ea.

Prânz – La prânz, alege o supă de legume şi o friptură de pui (150 de grame), servită alături de câteva legume la grătar (ardei roşu, morcov). poti servi o supa, 250 de grame de friptura de pui la gratar asezonata cu legume sau o salata de legume crude.

A doua gustare – La a doua gustare, care e obligatorie – de altfel ca toate mesele menţionate, alege să consumi 6 prune uscate şi 50 de grame de brânză.

Cina – La cină ai de mâncat 4 prune, o sală de legume ori un iaurt cu ovăz. Nu mânca după ora 18:30. Dacă ţi se mai face foame, până în ora 20:00, mai poţi consuma încă două prune.

Sursa foto: Pixabay

Angelina Jolie versus Brad Pitt. Începe cel mai mare război de la Hollywood pentru custodia copiilor. Fiecare are o armată de martori

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri