Smiley și Gina Pistol sunt foarte îndrăgiți. Cei doi sunt urmăriți zilnic de zeci de mii de fani care le urează multă fericire viitorilor părinți.

Smiley a început antrenamentele pentru creșterea fetiței

Gina Pistol stă acasă, dar muncește. Ultimele sale fotografii postate pe Instagram sunt dedicate unei ședințe de promovare a unor rochițe. Ea e o dulce în rochiile mulate care-i scot în evidență burtica, dar care ne arată că-și controlează kilogramele pe care le acumulează în timpul sarcinii.

  

Smiley și echipa de la ”Românii au talent” au început filmările pentru noul sezon, al 11-lea. Smiley pare că se antrenează pentru noul său rol, acela de tătic. Are mare noroc că este partener și prieten cu Pavel Bartoș, tătic cu trei fete. Actorul are ce povestit despre fetițe și codițe.

Iată că Smiley și-a schimbat și look-ul: și-a făcut codițe africane. Părul lui lung a fost împletit profesionist în trei codițe. Va avea și el de împletit codițe pentru fetița lui!

Comentariul pe care l-a făcut pentru această fotografie este că stă alături de cel mai sexy tătic, Pavel Bartoș, dar admiratorii l-au contrazis imediat. ”Vroiai să spui cei mai sexi tătici”. ”Sezonul viitor tu vei fi cel mai sexy tătic”, au scris internauții.

Smiley și Gina Pistol vor avea o fetiță

Gina Pistol și Smiley așteaptă să li se nască fetița și sunt în al nouălea cer. Se pare că amândouă vedetele și-au găsit cu adevărat sufletul pereche, unul în celălalt. Smiley e tot ce aștepta Gina de la un bărbat.

Într-o seară de marți, pe 29 septembrie, Gina și Smiley ne-au făcut tuturor celor care-i îndrăgim o mare surpriză. S-au filmat în timp ce ne-au împărtășit povestea lor de dragoste.

Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (38 de ani) au fost foarte secretoși în legătură cu relația lor și s-au abținut o perioadă lungă de la comentariile publice despre ei ca și cuplu. Aceștia și-au dezvăluit relația de peste trei ani abia în perioada carantinei create de coronavirus. După ce și-au dezvăluit relația, Smiley și Gina Pistol au mai avut un hop de trecut: să fie siguri că vor fi părinți.

Smiley se antrenează să devină tată

„Ca tată sper să fiu cel puțin la fel de bun ca tata. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie, să fiu sever atunci când trebuie. Cu siguranță voi face tot ce trebuie pentru copilul nostru. Cred că mă voi juca mult cu păpuși, dar nu ne vom crește copilul după niște stereotipuri, adică nu cred că fetele trebuie să se îmbrace în roz și băieții în albastru, că fetițele trebuie să se joce doar cu păpușile și băieții cu mașinuțele. Ne vom crește copilul să fie liber, să gândească liber, să simtă, să facă ceea ce-i place și să creadă cu adevărat că trebuie să facă ceea ce-și propune”, a mărturisit Smiley, extrem de emoționat, despre fetița pe care o așteaptă.

Gina a spus că ea va fi o mamă care va fi prietena fiicei ei, o să facă drumeții, că nu vrea să fie posesivă, că nu e genul să fie posesivă, ci vrea ca și bunicii să fie prezenți în viața ei.

Fetele lui Sylvester Stallone, în Mexic, amintindu-și de bunica

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri