Smiley se dă mare cu Josephine. Dezvăluiri din intimitatea familiei

Smiley se dă mare cu Josephine. Dezvăluiri din intimitatea familiei
Cu puțin timp în urmă, Smiley și Gina Pistol au avut prima vacanță împreună cu micuța. Cea mai mare bucurie pentru artist și iubita lui.

De când a devenit tătic, Smiley e de nerecunoscut. Josephine i-a schimbat definitiv viața.

Smiley se dă mare cu Josephine. Declarațiile artistului i-au emoționat pe fani

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Smiley a făcut deliciul telespectatorilor. Cântărețul e foarte fericit că Josephine are deja doi dințișori jos, „nu ca mine”, dar și unul unul sus, iar cum toată lumea e fericită pentru că urmează și al patrulea.

Parcă aștept vacanța de o viață

Cei doi au fost plecați recent în prima lor vacanță în trei, în străinătate. Smiley spune că s-au simțit excelent, iar micuța lor s-a comportat foarte bine în avion, unde a plâns extrem de puțin. De altfel, artistul a postat atunci câteva fotografii din vacanță și un mesaj care i-a înduioșat pe fanii săi. „Parcă aștept vacanța asta de o viață… Și dacă stau bine să mă gândesc, chiar o aștept de o viață! Cu familia în vacanță”, a scris Smiley, în dreptul unei imagini cu fiica sa.

Au găsit și bonă pentru micuță

Gina Pistol e și ea extrem de fericită, pentru că se pregătește pentru filmările pentru Chefi la Cuțite. Smiley și iubita lui au găsit bonă pentru Josephine și sunt foarte mulțumiți, dar artistul preferă să stea el cât mai mult alături de minunea pe care i-a dat-o Dumnezeu.

„Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acuma. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, si dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp”, a spus Smiley.

Îl susține pe CRBL

Printre picături, Smiley se uită și la Survivor România și e cu ochii pe CRBL, colegul de trupă de la „Simplu”, căruia îi ține pumnii. „Este evident că sunt unul dintre oamenii care îl cunosc foarte bine pe CRBL. Eu cred că el e foarte bun pentru această emisiune. Dacă nu cedează fizic, poate ajunge departe.

Eu am văzut că el e foarte priceput la jocurile astea, găsește tot felul de soluții. E un om care ține cu echipa, dar care spune verde în față ce gândește. El spune tot ce nu-i convine și dacă nu-i place de cineva, nu poate să ascundă. Cred că are șanse mari să ajungă cât mai departe în emisiunea asta”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre