Smiley și Gina Pistol, în culmea fericirii. Josephine a făcut primii pași și e delicioasă

Smiley și Gina Pistol, în culmea fericirii. Josephine a făcut primii pași și e delicioasă
Din prima lor vacanță în trei, Gina și Smiley au postat și prima fotografie cu micuța lor. E incredibil cât a crescut.

Josephine a reușit să-i unească din ce în ce mai mult pe Smiley și Gina Pistol. Sunt cu adevărat o familie fericită.

Smiley și Gina Pistol, în culmea fericirii. Josephine a făcut primii pași și e delicioasă

Smiley și Gina Pistol au avut cea mai minunată vacanță, de aceea nu au putut să reziste și au postat o fotografie cu micuța care a început să meargă. Tăticul e topit după Josephine și a scris și câteva cuvinte cu adevărat tulburătoare.

„Nu pierde acum trăind în mai devreme sau în mai târziu! Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau încă de foarte mici… Ce repede trece timpul … iar eu vreau să îl încetinesc. Dacă nu ești prezent și atent la tot ce simți ți ce ți se întâmplă… nu există reluări… momentele de fericire sunt unice și irepetabile. Mulțumim, Josephine!”, a spus Smiley.

Cei doi îndrăgostiți joacă în primul lor film

Prezentatoarei și cântărețului le merge bine pe toate planurile și au dat vestea cea mare: vor juca în primul lor film. Pentru Smiley nu e prima dată, pentru că a arătat cât de talentat poate fi și în serialele „Cu un pas înainte” sau „Triplusec”, dar și în roluri episodice în filme ca „Nașa” sau „Selfie69”, dar de data asta va juca un rol principal. Primul din cariera sa. Producția este regizată de Iura Luncașu, iar Gina este mai mult decât emoționată.

Povestea unui regizor de succes

În filmul „Odată pentru totdeauna”, Smiley va intra în pielea lui Alex, un regizor extrem de talentat care, deși are un succes extraordinar se chinuie din răsputeri să facă față situației pentru că suferă de depresie. Toată lupta acestuia este presărată cu momente tragi-comice, care vor face deliciul spectatorilor. Sursele spun că e posibil ca pelicula să aibă premiera în primăvara acestui an.

Sursă foto: instagram, rtv

Recomandarile noastre