Momente incredibile la Survivor România de la Kanal D în primul joc al săptămânii, unde un concurent faimos a fost descalificat. El va părăsi competiția imediat. Anunțul a fost făcut chiar înainte de prezenta miza acestui joc, chiar de Daniel Pavel.

Joi seară, la Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru a câștiga miza pusă în joc. Recompensa acestei săptămâni a fost aleasă tot de public. Primul joc al săptămânii de la Survivor România este jocul pentru recompensă. Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe cele mai intense trasee din Repubica Dominicană. Jocul de joi seară a fost unul cu totul special, concurenții s-au duelat într-un cadru nocturn, scrie Capital.

Care a fost miza serii

Înainte de a anunța miza acestei seri, Daniel Pavel a adus o veste bună pentru echipa Razboinicilor, Roxana Ghiță a revenit în competiție, după ce s-a aflat sub observația medicilor o bună perioadă. Aceasta nu a jucat joi seara, dar își va susține colegii de pe bancă.

”Continuăm jocul de recompensă de astăzi, cu recompensa pe care ați ales-o voi acolo acasă. Faimoși, Razboinici vreți să știți care este recompensa aleasă de public. Echipa câștigătoare a jocului de recompensă de astăzi va primi câte 10 bucăți de pui Shanghai, pentru fiecare membru al echipei sale”, a spus Daniel Pavel.

Un concurent faimos a fost descalificat

Momente incredibile au avut loc înainte de jocul de recompensă de joi seară, un concurent a părăsit competiția Survivor România prin descalificare. Astfel, Marilena părăsește competiția Survivor România 2021 după ce a fost descalificată.

”Decizia ta va duce la descalificare din competiția Survivor România 2021. Suntem nevoiți să te descalificăm, astfel încât aventura ta la Survivor se oprește în această seară, acum și aici”, a mai spus prezentatorul. Marilena a fost descalificată din competiția Survivor România pe motiv că nu mai poate rezista în această competiție, nu se mai regăsește și nu mai are niciun motiv să lupte mai departe. Razboinica va pleca acasă la cei dragi.

”Vreau să fiu sinceră cum am fost și până acum, în fiecare zi, de aproximativ două saptămâni, nu știu, nu mă mai regăsec, nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng în continuu, este foarte greu ceea ce trăiesc eu în momentul de față aici”, a spus Marilena după ce a recunoscut că vrea să plece. Amintim că ea a fost propusă pentru eliminare în urmă cu două săptămâni.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp