Șocant! Un politician român a murit în timpul unui live pe net, însă nimeni nu a văzut

Șocant! Un politician român a murit în timpul unui live pe net, însă nimeni nu a văzut
Caz șocant! Un politician român a murit în timp ce participa la o întâlnire live pe o platformă online. Deși alături de acesta mai participau încă 11 oameni, niciunul nu a cerut ajutor la 112.

Tragicul incident a avut loc sâmbătă, 9 aprilie, iar politicianul care a sfârșit subit se numește Gheorghe Iancu și era Secretar General la „Uniunea Socială Popular Creștină”. Acesta participa la o ședință online pe Zoom, alături de alți 11 politicieni.

Iancu ar fi suferit un stop cardiac

Tragica întâmplare este povestită de un jurnalist într-o postare pe Facebook. După cum relatează Horațiu Rădulescu, întâlnirea politicienilor a durat aproximativ două ore și subiectul era „prăbușirea României”. La un moment dat, începând cu minutul 55 al emisiunii, politicianului i s-a făcut rău.

La minutul 55, omul s-a prăbușit

Potrivit jurnalistului Horațiu Rădulescu, secretarul general la Uniunea Socială Popular Creștină s-a prăbușit pe scaun, într-o parte, însă nimeni nu a părut prea surprins de ceea ce vede. Cu toate că bărbatul nu s-a mai mișcat din acea poziție și nici nu a mai intervenit în discuții până la finalul întâlnirii, nimeni nu și-a făcut griji.

„Sâmbătă 9 aprilie, Horneț pe post de moderator al propriei „emisiuni” cu „moderator adjunct” o individă pe nume Mihaela Meresi, a încărcat ecranul telefoanelor, P.C-urilor, laptop-urilor, tabletelor cu imaginea a 12 persoane, adică ei „moderatorii” și zece „invitați”! Și timp de peste două ore în așa zisul „live”, și încă alte 35-40 de minute după închiderea acestuia, au discutat de te doare mintea! Un ghiveci total, greu de auzit și de înțeles.

Numai că în timpul așa zisei „emisiuni” un invitat a murit în direct, și nimeni nu a făcut nimic timp de aproape o oră și jumătate, chiar dacă omul se prăbușise într-o parte pe scaun și … normal, dinspre el numai tăcere. Este vorba de Gheorghe Iancu, Secretar General la „Uniunea Socială Popular Creștină”, care începând cu minutul 55 al emisiunii a agonizat nebăgat în seamă de nimeni, chiar dacă acest lucru se vede evident … Stop cardiac, precedat de congestie cerebrală. Un om, un patriot s-a stins „în direct” în nepăsarea „moderatorilor”!”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Gheorghe Iancu

Într-un comentariu la propria postare, jurnalistul Horațiu Rădulescu susține că momentul prăbușirii se vede în filmare și că bărbatul a rămas în poziția respectivă timp de o oră și jumătate. Așa a fost găsit de soția sa mai târziu, când aceasta a ajuns acasă.

Pe pagina de Facebook a politicianului curg mesaje de condoleanțe…