Sora lui Adrian Mutu a devenit afaceristă. A dat frâu liber pasiunii

Sora lui Adrian Mutu a devenit afaceristă. A dat frâu liber pasiunii
Dacă pe Adrian Mutu îl știe toată lumea, sunt puțini cei care cunosc detalii despre familia acestuia. Iată cu ce se ocupă sora sa.

Sora lui Adrian Mutu a fost mereu o prezență discretă, care a stat departe de lumea mondenă. Cine este Laura Mutu.

Sora lui Adrian Mutu a devenit afaceristă. A dat frâu liber pasiunii

Numele lui Adrian Mutu este și acum pe buzele tuturor, dar despre familia nu se cunosc detalii. Briliantul are o soră pe care o adoră, Vasilica Laura Cordun, care în perioada pandemiei s-a gândit că a venit momentul să deschidă o afacere pe sufletul ei. Bucătăreasă desăvârșită, aceasta a început să pregătească prăjituri cum rar se pot întâlni, pe care le livrează la comandă.

Oamenii sunt îndrăgostiți de ceea ce poate să iasă din mâinile ei, iar Laura se bucură de succesul dorit. Interesant este că prăjiturile făcute de Laura sunt mult mai mari decât cele de pe piață, iar printre cele mai căutate sunt mousse-urile de fructe.

Cine e mai bun în bucătărie? Mutu sau Reghecampf?

La rândul său, Adrian Mutu e un bucătar excepțional, iar cine a mâncat din produsele pregătite de el a fost satisfăcut. Pe de altă parte însă, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf susține că la capitolul bucătărie el e în top. „Gătesc foarte bine. Orice! Ce poftă ai, aia fac.

Sunt foarte bun, bun rău! Știe și Adi Mutu să gătească, îi place, dar nu se ridică la nivelul meu. Știe și el asta, puteți să-l întrebați. Eu sunt Champions League aici, da. A stat la mine în casă 4 luni, la Abu Dhabi, nu pot să spun că a furat meserie de la mine. Dar probabil în perioada aia era mai lejer și m-a lăsat pe mine să gătesc.

După vreun an, mi-a zis că știe să gătească. «Bă, de ce nu mi-ai zis până acum?». Eu le făceam și ciorbă de burtă, aveam 7-8 oameni la fiecare masă”, a povestit Reghecampf.

Sursă foto: gsp