Tiago, fiul lui Adrian Mutu, e topit după fratele lui, Mario. Ce face când i se face dor

Tiago, fiul lui Adrian Mutu, e topit după fratele lui, Mario. Ce face când i se face dor
Au trecut 18 ani de când Adrian Mutu și Alexandra Dinu nu mai sunt împreună, dar fotbalistul s-a asigurat că toți copiii lui sunt apropiați unul de celălalt.

Îngerul lui Adrian Mutu, așa cum îl numește sportivul, micuțul Tiago, a împlinit cinci anișori. Mama și tata i-au împlinit cele două mari dorințe și i-au cumpărat un tricou alb cu Rapid, dar și o „bicicletă de oameni mari”. Micuțul se înțelege foarte bine cu surorile lui, dar pe fratele Mario pur și simplu îl adoră. Când i se face dor îi cere mamei telefonul să vorbească cu el.

„Uneori îmi ia telefonul și îi trimite mesaje vocale, îi spune să vină la noi pentru că îi este dor de el”

„Și-a dorit un tricou alb cu Rapid, pe care l-a și îmbrăcat de ziua lui, a fost foarte încântat, și bicicleta, ambele dorințe i-au fost împlinite. Din păcate nu a putut să petreacă alături de frații lui fizic, însă au vorbit pe Whatsapp video și l-au felicitat cu toții. (…) E copia fidela a tatălui, are o ambiție și determinare ieșite din comun pentru vârsta lui. (…) Cel mai frumos cadou de ziua lui, sau mai degrabă, cel mai așteptat, a fost o bicicletă, ,,de băieți mari”, dacă ar fi să îl citez pe Tiago.

Ne dorim să dăm semnificație lucrurilor pe care le primește, pentru a le aprecia mai mult. Are o relație bună cu toți frații, legat de fete, distanța e problema, însă pe Mario îl vede mai des. Uneori îmi ia telefonul și îi trimite mesaje vocale, îi spune să vină la noi pentru că îi este dor de el”, a declarat pentru Click mama, frumoasa Sandra, soția lui Mutu.

Poprire pe salariu

Supărată că Adrian Mutu nu mai trimite banii restanți din pensia alimentară pentru fiul lor, Mario, Alexandra Dinu a luat o hotărâre decisivă. Pe 8 aprilie ac., blonda i-a deschis dosar Briliantului la Judecătoria Buftea.

Fosta jurată de la emisiunea „Românii au talent” urmează să primească 100.000 de euro. Situația fostului mare fotbalist nu e deloc una strălucită, pentru că va trebui să acționeze rapid. În caz contrar Alexandra Dinu a cerut să i se pună poprire pe salariul de la Rapid. La acest club sportiv, acesta primește 10.000 de euro lunar.

Alexandra l-a mai acționat odată în judecată

Potrivi surselor, Mutu a oprit plata pensiei alimentare în valoare de 5.000 de euro/ lună în anul 2014, iar în anul 2016 Alexandra Dinu l-a dat în judecată. Procesul s-a judecat doi ani, iar în 2018 Mutu a pierdut și a fost obligat să scoată din buzunar suma de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru fiul lor din ultimii ani.

De ce s-au despărțit Alexandra și Mutu

Alexandra și Dinu au fost căsătoriți timp de trei ani. Chiar dacă niciodată nu s-a vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii, sursele spun că la mijloc ar fi fost gelozia excesivă a fotbalistului. Într-un interviu acordat revistei Viva, blonda a spus că nu regretă relația cu el, pentru că i-a oferit cel mai frumos cadou, pe fiul lor.

„La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram