Adrian Mutu, lovit la portofel. E dator o sumă mare de bani și e obligat să plăteasc

Adrian Mutu, lovit la portofel. E dator o sumă mare de bani și e obligat să plăteasc
Aflat la al treilea mariaj și tată a patru copii, Adrian Mutu a uitat de obligațiile financiare față de primul moștenitor, băiatul pe care îl are împreună cu Alexandra Dinu.

Ca să recupereze pensia alimentară pe ultimii ani, mama lui Mario (19 ani) a cerut în instanță poprire pe salariul „briliantului”.

Prima soție a lui Adrian Mutu (43 de ani), actrița Alexandra Dinu, vrea cu orice preț ca fiul său, Mario, să beneficieze de pensia alimentară stabilită de instanță în urmă cu mulți ani, bani pe care fostul fotbalist nu i-a mai achitat din anul 2014. Doi ani mai târziu, Alexandra Dinu (41 de ani) l-a dat în judecată pe fostul soț, iar în 2018 procesul s-a încheiat cu o decizie favorabilă pentru ea.

În urma divorțului din 2003, a fost stabilită o pensie alimentară lunară în valoare de 5.000 de euro. Dar, pentru că plățile lui Adrian Mutu au încetat în urmă cu câțiva ani, se pare că s-ar fi adunat o sumă de peste 100.000 de euro. Ca să obțină acești bani de la tatăl copilului său, Alexandra Dinu a solicitat instanței poprire pe veniturile lui Adrina Mutu, conform fanatik.ro.

Pe 8 aprilie, Alexandra Dinu a depus cererea de poprire la Judecătoria Buftea. Astfel, clubul de fotbal Rapid este implicat în acest proces, în calitate de terț poprit. Adrian Mutu încasează lunar, în calitate de antrenor la Rapid, suma de 10.000 de euro, la care se adaugă și diferite prime de joc, în funcție de rezultatele obținute de echipă.

Adi Mutu poate plăti tot cu țârâita pensia alimentară

Conform legii, Alexandra Dinu poate solicita să încaseze până la 50% din salariul lunar al fostului său soț, ceea ce înseamnă că ar putea primi câte 5.000 de euro pe lună, până la stingerea datoriei.

În afară de Mario, Adrian Mutu mai are trei copii superbi din celelalte două căsnicii. Cel mai mic este Tiago, băiețelul de 4 ani pe care fostul fotbalist îl are cu actuala lui soție, Sandra Mutu. El mai are din mariajul cu frumoasa Consuelo două fetițe: Adriana Lea și Maya Vega, care locuiesc în Republica Dominicană cu mama lor.