Sorin Bontea s-a făcut agricultor. Le face „în sâc” colegilor din Chefi la cuțite și le arată recolta

Sorin Bontea s-a făcut agricultor. Le face „în sâc” colegilor din Chefi la cuțite și le arată recolta
Se pare că bunii lui prieteni, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor înghiți în sec. Sorin Bontea le-a dat clasă.

Le-a demonstrat tuturor că poate face orice își propune. Cu ce își ocupă timpul Sorin Bontea.

Sorin Bontea s-a făcut agricultor. Le face „în sâc” colegilor și le arată recolta

Cu puțin timp în urmă, chef Sorin Bontea i-a făcut pe toți fanii de pe pagina sa de Instagram să aibă apă în gură. Unul dintre cei mai vestiți bucătari ai României a postat un filmuleț în care le-a arătat tuturor prima sa recoltă de roșii. „Primele roșii sunt gata. Le-am urmărit în fiecare zi. Le-am proptit, le-am aranjat, le-am subțiat. Trebuie să iau o roșie să o gust neapărat, pentru că nu mai pot de poftă. S-o ștergem puțin așa… ia uite ce culoare are”, a spus Bontea, vesel.

Bontea a înmuiat o roșie în puțină sare pusă în căușul mâinii stângi și a mâncat cu nesaț leguma. “Ca la țară, așa mâncam eu la țară. Mamă, ce bune sunt, exact așa calde… dar, parcă nu-s ca la țară, că au un gust de corcodușe”, a declarat acesta. Ulterior, Bontea le-a arătat fanilor săi una dintre cele mai frumoase roșii și le-a explicat cum va fi aceasta consumată.

„Uite, a și crăpat. Înseamnă că e coaptă. Asta, mare așa, o spăl bine o tai felii, cu ulei de măsline și puțină sare și așa o mănânc”, a zâmbit șugubăț, chef Sorin.

Mai are o pasiune… ascunsă

Dar Bontea nu e doar agricultor în devenire ci și un viitor chitarist. Chitara electrică e una dintre marile pasiuni și, chiar dacă acum se mai încurcă, spune că nu se lasă până nu va deveni as. Cu ceva timp în urmă, acesta le-a făcut și o cântare internauților, iar felicitările au venit imediat.

”Tennesse whiskey/ Bravo Chef. Felicitări! Hai Sorine că ai de muncă. La cât de complexă este melodia, interpretarea este foarte bună! Bravo, ești într-o continuă evoluție! Sună chiar bine, faci progrese. My fav chef!”, au fost doar câteva dintre aprecierile fanilor.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre