Le-a demonstrat tuturor că poate face orice își propune. Cu ce își ocupă timpul Sorin Bontea.

Sorin Bontea s-a făcut agricultor. Le face „în sâc” colegilor și le arată recolta

Cu puțin timp în urmă, chef Sorin Bontea i-a făcut pe toți fanii de pe pagina sa de Instagram să aibă apă în gură. Unul dintre cei mai vestiți bucătari ai României a postat un filmuleț în care le-a arătat tuturor prima sa recoltă de roșii. „Primele roșii sunt gata. Le-am urmărit în fiecare zi. Le-am proptit, le-am aranjat, le-am subțiat. Trebuie să iau o roșie să o gust neapărat, pentru că nu mai pot de poftă. S-o ștergem puțin așa… ia uite ce culoare are”, a spus Bontea, vesel.

Bontea a înmuiat o roșie în puțină sare pusă în căușul mâinii stângi și a mâncat cu nesaț leguma. “Ca la țară, așa mâncam eu la țară. Mamă, ce bune sunt, exact așa calde… dar, parcă nu-s ca la țară, că au un gust de corcodușe”, a declarat acesta. Ulterior, Bontea le-a arătat fanilor săi una dintre cele mai frumoase roșii și le-a explicat cum va fi aceasta consumată.

„Uite, a și crăpat. Înseamnă că e coaptă. Asta, mare așa, o spăl bine o tai felii, cu ulei de măsline și puțină sare și așa o mănânc”, a zâmbit șugubăț, chef Sorin.

Mai are o pasiune… ascunsă

Dar Bontea nu e doar agricultor în devenire ci și un viitor chitarist. Chitara electrică e una dintre marile pasiuni și, chiar dacă acum se mai încurcă, spune că nu se lasă până nu va deveni as. Cu ceva timp în urmă, acesta le-a făcut și o cântare internauților, iar felicitările au venit imediat.

”Tennesse whiskey/ Bravo Chef. Felicitări! Hai Sorine că ai de muncă. La cât de complexă este melodia, interpretarea este foarte bună! Bravo, ești într-o continuă evoluție! Sună chiar bine, faci progrese. My fav chef!”, au fost doar câteva dintre aprecierile fanilor.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp