Pastă de măsline, un aperitiv delicios. Se face repede

Pentru pasta de măsline este nevoie de doar câteva ingrediente. Este un aperitiv apreciat la orice masă festivă.
Pasta de măsline poate fi și o gustare oricând, inclusiv în zilele de post, dar și pentru vegani. Este simplu de făcut și ieftin. Se face din doar câteva ingrediente banale. Se pot folosi toate soiurile de măsline, chiar și în combinații. Se pune frumos pe felii de pâine prăjită și se ornează, după gust, cu roșii, castraveți, brânză.
Cel mai des folosite sunt măslinele negre, fără sâmburi și mai puțin sărate. Puteți face o cantitate mai mare de pastă de măsline care se păstrează în burcane sigilate, în frigider.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook