Grasă și gustoasă celebra brânză grecească.  O mâncăm în toate anotimpurile, dar prăjită ați încercat?

Sticksuri cu Feta si susan

Brânză Feta sub formă de batoane acoperite cu semințe de susan! O rețetă ușoară, de la petitchef.ro.

Ingrediente

  • 180 grame de brânză Feta
  • 50 grade de făină
  • 2 ouă
  • 100 grame de susan
  • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare

  • Tăiați bucata de Feta în 6 batoane de aceeași mărime.
  • Treceți fiecare baton de brânză prin făina, apoi treceți-le prin ouăle bătute.
  • La final, treceți batoanele prin susan, astfel încât acestea să fie bine acoperite.
  • Puneți în frigider timp de 20 de minute.
  • Prăjiți in ulei fierbinte, câte 2 minute pe fiecare parte. Sursa: petitchef.ro


 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp