Soția lui Michael Schumacher se luptă pentru bani. Tratamentele pilotului sunt costisitoare

Soția lui Michael Schumacher se luptă pentru bani. Tratamentele pilotului sunt costisitoare
Au trecut mai bine de opt ani de când celebrul pilot de Formula 1, Michael Schumacher a ajuns imobilizat la pat, în urma unui tragic accident de schi. Copiii lui erau minori în acel moment.

În tot acest timp familia a fost cea care i-a rămas alături lui Michael  Schumacher. Soția sa este cea care are grijă de starea sănătății lui, iar copiii lor îi sunt alături.

Fiica lui Michael Schumacher, Gina Maria avea numai 15 ani în momentul în care tatăl ei a suferit cumplitul accident la schi. Fratele ei, Mick, este cu doi ani mai mic.

Michael Schumacher trăiește un adevărat calvar după ce viața lui a fost dată peste cap. De șapte ori campionul mondial la Formula 1 as-a accidentat în decembrie 2013, a ajuns în comă și a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. De atunci are nevoie în permanență de tratament și asistență medicală. Soția lui, Corinna, a făcut în tot acest timp eforturi pentru a-l ajuta.

Soția lui Schumacher se apucă de afaceri cu cai, alături de fiica sa

Acum, Corinna Schumacher a decis să se lanseze în afaceri. În timp ce fiul ei cu pilotul, Mick, calcă pe urmele tatălui și este  și el pilot de Formula 1, fiica lor, o frumusețe de 24 de ani, a devenit partenera de afaceri a mamei sale. Ea este campioană mondială la „reining”, o ramură din echitaţie inspirată  din mişcările celebrilor cowboy american.

Fiica lui Michael Schumacher este, în plus, foarte activă pe rețelele sociale. Ea postează des imagini cu ea în competițiile în care participă. De ziua tatălui ei, Gina Maria a postat și un mesaj emoționant. „La mulți ani celui mai bun tată. Continuă să lupți”, a scris aceasta.

 Soţia lui Michael Schumacher a cumpărat, anul trecut, un teren lângă vila unde se află Michael Schumacher, pentru a creşte şi călări cai.

Corinna a investit 2,4 milioane de euro pentru a cumpăra 5,4 hectare de teren în Mallorca, în vecinătate vilei cumpărate de la Florentino Perez, acolo unde este tratat şi soțul ei. Împreună cu fiica sa pasionată de echitație, Corinna plănuiește să crească cai de competiție pe acest teren, dar și să amenajeze un spațiu unde se poate practica echitația. Conform celor de la Larazon.es, 20 de cai se vor bucura de terenul de milioane de euro.

Gina Schumacher abia așteaptă să reînceapă competițiile sportive. Tânăra a postat recent, pe o rețea de socializare acest lucru. „Abia aștept să înceapă noul sezon”, a transmis Gina Maria pe contul ei de Instagram. Poza pe care a făcut-o a atras deja peste 10.000 de aprecieri.

Tratamentele lui Schumi, foarte costisitoare

Familia Schumacher a transformat vila lor într-o adevărată fortăreață medicală. În sensul că au reușit să păstreze discreția asupra stării de sănătate a pilotului, evitând cu succes ca vreo poză sau informație sensibilă să ajungă în presă. De asemenea, în locuința lor se regăsesc toate aparaturile medicale necesare, cât și personal medical, pentru a-l ajuta pe fostul campion.

Averea pe care a făcut-o Schimacher până la momentul accidentului a fost una impresionantă, însă soția lui se chinuie să înmulțească sumele prin aceste afaceri. Vrea să se asigure că tratamentele medicale vor rămâne la cele mai înalte standarde pentru mulți ani de acum încolo.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre