Soția moștenitorului grupului Ferrari și-a impus dorința. Iată ce trebuie să facă acesta de Paște împreună cu Ion Țiriac

Soția moștenitorului grupului Ferrari și-a impus dorința. Iată ce trebuie să facă acesta de Paște împreună cu Ion Țiriac
Unul dintre miliardarii lumii a venit în România pentru a sărbători Paștele Catolic. Este vorba de moștenitorul imperiului Ferrari. La 77 de ani, Pietro Ferrari se iubește cu o româncă.

Piero Ferrari este vicepreședinte al celebrei echipe de Formula 1 și unul dintre acționarii companiei pe care a fondat-o tatăl lui, Enzo Ferrari. Acesta a ajuns deja în România și, conform ziarelor, va petrece Paștele Catolic în compania lui Ion Țiriac și a invitaților acestuia, dar și pentru Paștele Ortodox rămâne tot pe meleaguri mioritice.

Romina Gingașu l-a adus pe soțul ei miliardar în România, pentru a celebra ambele sărbători de Paști

Miliardarul este căsătorit din 2021 cu Romina Gingașu (31 de ani), fosta iubită a lui Silviu Prigoană. După ce s-au cunoscut la Monte Carlo, când tânăra, care lucra pentru o mare companie, a încercat să îi vândă un avion privat, nu au mai rezistat unul fără altul. Cei doi au fost în România acum opt luni, iar acum au revenit pentru a petrece Paștele Catolic, împreună cu Ion Țiriac.

Cum a ajuns Romina Gingașu soția moștenitorului grupului Ferrari

Romina Gingașu s-a născut într-o comună din Călărași, a absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din București și apoi Academia Tehnică Militară. Tânăra vorbește deschis despre cum e să fie soția unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, cu o avere estimată la 6 milioane de dolari.

„Vin în România o dată la două-trei luni. Chiar acum o să venim de Paște. O să sărbătorim Paștele Catolic și Paștele Ortodox amândoi în România, avem în plan să vizităm Castelul Bran”, a spus Romina Gingașu, la Digi FM. Ea a oferit detalii cu privire la viața pe care o duce alături de soțul ei.

Romina Gingașu este soția moștenitorului grupului Ferrari

„E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de la H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală. L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat”, a declarat Romina Gingașu, într-un interviu pentru revistaViva!. „Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderobă pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă, iar Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a mai afirmat Romina Gingașu.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre