Soția șeicului din Dubai, dispărută cu copii cu tot, după ce l-a părăsit. Filmare șocantă

Soția șeicului din Dubai, dispărută cu copii cu tot, după ce l-a părăsit. Filmare șocantă
„Mi-au luat părinții, acum îmi vor smulge copiii!” Soția înstrăinată a șeicului din Dubai, publică o serie de videoclipuri tulburate, susținând că este „atacată” de bărbați puși de soțul ei. Nimeni nu a mai putut să o contacteze după publicarea aceastora.

Sheikha Zeynab Javadli a încărcat joi o serie de videoclipuri pe Instagram. Ea a postat în timpul a ceea ce părea a fi un „raid” organizat de persoane legate de soțul ei. Tânăra de 29 de ani s-a căsătorit cu șeicul Al Maktoum, 43 de ani, în 2015, dar acum sunt separați.

Soția unui șeic proeminent din familia regală a Dubaiului a postat un videoclip îngrozitor în care solicită ajutor plângând. Ea susține că a fost persecutată de când l-a părăsit pe șeic în urmă cu nouă luni, și că acesta încearcă să îi captureze cei trei copii.

Sheikha Zeynab Javadli a făcut declarații uimitoare într-o serie de videoclipuri emoționante către cei 15.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram, joi dimineață, în timpul a ceea ce părea a fi un „raid” al persoanelor legate de soțul ei Sheikh Saeed bin Maktoum bin Rashid Al Maktoum, nepotul actualului conducător al Dubaiului.

Javadli este o fostă gimnastă azeră și medaliată la Campionatul Mondial și European. S-a căsătorit cu șeicul Al Maktoum, în vârstă de 43 de ani, în 2015, dar căsătoria lor nu a rezistat.  În urmă cu nouă luni femeia s-a mutat din palatul regal pe care îl împărțeau, într-o vilă privată, unde stă cu cele trei fiice ale sale: Sana, patru ani; Asiya, trei și Salama, un an.


Mădălina Ghenea surprinsă în cele mai neașteptate ipostaze. Vedeți ce poate să facă

Dezvăluiri șocante despre viața copiilor unui mare star: Jackie Chan


Părinții ei locuiau și ei cu ea de la despărțirea de puternicul ei soț, un fost shooter olimpic care are alte două soții și 11 copii în total.

Strigăt disperat de ajutor, fără ecou

În videoclipul postat se poate auzi o Javadli în mod clar tulburată, vorbind despre persoanele despre care susține că sunt legate de soțul ei care intră neinvitate în casa ei. Ea strigă: „Nu pot să renunț la copiii mei, nu îi pot lăsa la niște străini. (…) Nu există lege. (…) Îmi vor sparge ușa și îmi vor smulge copiii”.

De asemenea, ea susține că a a fost persecutată în ultimele nouă luni, situație care a implicat abuz fizic și emoțional. Ea se plânge: „Nimeni nu a încercat să mă ajute, au spus că „aceasta este o problemă de șeic, nu putem face nimic”. Un copil mic poate fi auzit și el în videoclipul sfâșietor spunând: „Nu ne poți duce nicăieri”, deoarece oamenii pot fi văzuți în fundal adunați în curtea vilei. De asemenea, ea se plânge că i-a fost luat și telefonul mobil, care conținea „dovezi” ale hărțuirii pe care a suferit-o.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp