Meghan nu se lasă și are deja un plan despre o alternativă la familia regală a Marii Britanii. Prințul Harry o ascultă orbește

Meghan nu se lasă și are deja un plan despre o alternativă la familia regală a Marii Britanii. Prințul Harry o ascultă orbește
Celebra biografă regală din Marea Britanie, Angela Levin, susține că prințul Harry și Meghan Markle „încearcă să creeze o familie regală alternativă, woke, prin grandoarea și fastul care îi înconjoară”.

Levin a declarat pentru Daily Mail că, prin tot ceea ce face, este evident că soției prințului Harry nu îi ajunge că a produs Megxit, vrea o alternativă la familia regală peste ocean. Și nimic nu o poate împiedica.

Prin noile acțiuni pe care le anunță – întoarcerea în Marea Britanie în luna septembrie pentru a vizita două organizații de caritate, mergând totodată în Germania pentru un eveniment de comemorare a unui an până la Jocurile Invictus de la Dusseldorf, Meghan și Harry sunt „foarte hotărâți să arate că drumul lor este cel mai bun”.

Meghan face uz de titlurile regale cu orice ocazie

„M-am gândit de mult timp că Harry și Meghan încearcă să creeze o familie regală, o alternativă la familia regală, la grandoarea și fastul care îi înconjoară. (S-a văzut) când au mers în America, când au mers la Națiunile Unite, și nu doar ca cineva care este interesat și curios, ci cu bune acreditări. Sunt oameni care sunt foarte hotărâți să arate că drumul lor este cel mai bun.

Și cred că Meghan, căreia nu-i place să piardă, îi place să câștige, simte o amărăciune și un resentiment enorm față de Familia Regală pentru că nu a lăsat-o să o modernizeze”, a declarat biografa Angela Levin pentru Daily Mail. Biograful regal a continuat: „S-ar putea să mă înșel, sper că da, dar impresia este că nu vor să fie membri ai familiei regale și totuși se agață foarte, foarte tare de titlurile lor. Când Meghan merge undeva, își folosește întotdeauna titlul regal.

Acum, de ce să faci asta dacă de fapt nu-ți place familia regală și ai vrut să te rupi de ea? Așa că de aceea cred că există un mare complot și un plan pentru a arăta cât de îngrozitoare este (familia regală). Și cred că în cărțile Prințului Harry și în acel interviu teribil cu Oprah Winfrey, au fost tot încercări de a dărâma Familia Regală și monarhia”.

Urmează o nouă carte de memorii a Prințului Harry

Este de așteptat ca prințul William să-l evite pe fratele său, Harry până când va avea ocazia să citească memoriile sale. Acestea vor fi lansate la iarnă. Până atunci, cuplul de peste ocean se pregătește de o revenire în Europa, pe picior mare.

Pe 5 septembrie, ducele și ducesa de Sussex se vor deplasa la Manchester pentru summitul One Young World, care reunește tineri lideri din peste 190 de țări, iar Meghan va ține discursul principal în cadrul ceremoniei de deschidere.

Cuplul se va îndrepta apoi spre Germania pentru un eveniment de comemorare a unui an până la Jocurile Invictus la Dusseldorf, pe 6 septembrie, înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru WellChild Awards la Londra, eveniment care are loc pe 8 septembrie, și unde prințul Harry va ține un discurs.

Acest turneu european e prima revenire după participarea lui Harry și Meghan la Jubileul reginei, eveniment la care au trecut aproape invizibili. S-a aflat că ar fi vizitat-o în privat pe Elisabeta II și că ar fi avut o întâlnire secretă cu prințul Charles. De asemenea, cei doi frați, William și Harry nu au mai vorbit față în față de când au dezvelit o statuie a mamei lor decedate, Diana, Prințesa de Wales, vara trecută.