Soțul Alexandrei Stan are o pasiune nebănuită. Nu e de mirare că a cucerit-o pe artistă!

Soțul Alexandrei Stan are o pasiune nebănuită. Nu e de mirare că a cucerit-o pe artistă!
Au plecat în viață împreună și fericirea li se vede pe chip. Dar puțini sunt cei care s-ar fi gândit vreodată ce pasiune are soțul Alexandrei Stan.

El este bărbatul care o face să se simtă împlinită și lui i-a spus da din toată inima. Care este marea pasiune a soțului Alexandrei Stan.

Ce pasiune are soțul Alexandrei Stan

S-au căsătorit departe de ochii curioșilor și toată lumea a rămas fără cuvinte când a aflat. Sunt fericiți, mulțumiți de decizia luată și își văd liniștiți de viață. Dacă pe Alexandra Stan o știe toată lumea, curioșii vor să afle cât mai multe lucruri despre Emanuel Necatu.

Tânărul pare a fi îndrăgostit de artele marțiale. Iar acest lucru se vede cel mai bine prin antrenamentele pe care le face, de la jiu-jutsu brazilian la kemppo sau Tai-Chi. De altfel, sursele spun că acesta frecventează sala de forță unde se antrenează și Alex Velea. În altă ordine de idei, Emanuel se pricepe și la artele senzuale ale Orientului. Ba chiar face și bani din cursurile pe care le ține pentru cei care vor să se dezvolte în această direcție.

Elena Lasconi a mărturisit că a fost cea mai emoționantă căsătorie pe care a oficiat-o

Emanuel și Alexandra au făcut cununia civilă la Câmpulung, orașul în care tânărul s-a născut. Fosta vedetă ProTV, Elena Lasconi, cea care i-a cununat a mărturisit că a fost cea mai emoționantă căsătorie pe care a oficiat-o până acum. “Eu știu sa țin un secret! Emanuel Necatu este din Câmpulung.

M-a sunat Alexandra să mă întrebe dacă sunt de acord să oficiez căsătoria lor, pentru ca el este din Câmpulung, deși stă la București. Eu am cunoscut-o pe Alexandra când am făcut o campanie la Pro TV și de atunci am rămas prietene. Ea m-a rugat să nu fac tam-tam, să nu se afle. A fost cea mai emoționantă căsătorie pe care am oficiat-o, mi-au dat lacrimile.

Am oficiat la primărie si apoi am mers la Mănâstirea Nămăiești, unde este o icoană făcătoare de minuni. Am stat într-o încăpere cu costume muscelene si m-am îmbrăcat și eu în costum popular ca ei. Se citea iubirea autentică pe chipul lor. Alexandra și sora ei plângeau în hohote. Am putut să atingem icoana făcătoare de minuni. Îmi doresc să fie fericiți și să mă invite și la botez”, a spus aceasta.

Sursă foto: adevarul.ro, instagram

 

Recomandarile noastre