După ce Fulgy i-a amenințat în fel și chip, Alex Velea și Antonia au luat atitudine. Protecția familiei e foarte importantă pentru cei doi artiști.

Fulgy a băgat spaima în el. Cine stă în spatele copiilor lui Alex Velea 24 de ore din 24

Antonia și Alex Velea fac orice le stă în putință pentru ca micuții lor să nu aibă nici un fel de probleme. Cum Fulgy a aruncat cu vorbe urâte și amenințări la adresa lor, cei doi au angajat urgent doi dintre cei mai buni bodyguarzi. Potrivit cancan.ro, este vorba de doi sportivi care lucrează mai ales pentru marii artiști, Roger Bogdan și Vali Afganu. Aceștia au început să stea 24 de ore din 24 lângă cei doi cântăreți și copiii lor, pentru a preîntâmpina eventualele probleme care se pot ivi.

A apărat-o și pe Alexandra Stan

Bodyguarzii sunt experți în ceea ce privește securitatea, chiar și Alexandra Stan apelând la serviciile băieților din echipa lui Roger. De altfel, tot el s-a ocupat multă vreme de securitatea multor cluburi de lux din București. În plus, Alex Velea și sportivul se cunosc de mult timp și sunt prieteni, dar și parteneri de antrenament la sala de forță. De altfel, Alex are grijă și de imaginea iubitei sale și a determinat-o să iubească sportul.

“În această perioadă stăm cu copiii, facem antrenament… ne-am luat o bandă. Alex face mai mult cardio. Mă bucur că el m-a făcut să fiu pasionată de sport. Am zis că e genetic, că sunt ok, că arăt bine. După am înaintat în vârstă și am văzut că nu e chiar așa, că trebuie să mă duc la sală”, a mărturisit cântăreața cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: Instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp