Soțul lui Britney Spears, Sam Asghari, rupe tăcerea: „Este o femeie liberă!”

Soțul lui Britney Spears, Sam Asghari, rupe tăcerea: „Este o femeie liberă!”
Sam Asghari a făcut lumină cu privire la decizia soției sale, Britney Spears, de a se retrage din rețelele de socializare, în contextul în care se speculează că toate conturile ei sunt din nou controlate.

Soțul lui Britney Spears  rupe tăcerea în legătură cu speculațiile legate de faptul că, după ce a scăpat de tutela tatălui, artista ar fi acum controlată de el. Modelul iraniano-american, în vârstă de 28 de ani, a cerut fanilor soției sale să respecte intimitatea acesteia. El a făcut o serie de postări pe Instagram Story. „Social media poate fi traumatizantă. Uneori este bine să iei o pauză. Ea are vocea ei și este o femeie liberă. Am respect pentru intimitatea ei și o protejez în orice moment”, a scris el.

Sam Asghari a făcut lumină în legătură cu decizia soției sale Britney Spears de a se retrage din social media, în contextul în care se speculează că conturile ei sunt din nou controlate. El a continuat: „Mulțumesc tuturor fanilor ei protectori”, a scris el, în contextul în care fanii se tem că Britney nu își controlează conturile de pe rețelele de socializare.

Britney Spears refuză că apară pe covorul roșu, la evenimente

„Pentru meseria mea trebuie să particip la multe evenimente. Ar fi o onoare pentru mine dacă ea s-ar alătura. Pentru ea aceste lucruri nu sunt amuzante. Sunt hectice [sic] și pline de stres”, a spus el despre motivul pentru care participă de obicei singur la evenimentele mondene.

„Întotdeauna i-am respectat și i-am susținut intimitatea cu tot ce am avut. Vă rog pe voi, fanii susținători și protectori, să faceți la fel, a încheiat el. Uneori, a fi prea protector poate provoca mai mult stres și daune”.

Soțul lui Britney Spears nu vrea să intervină

Postarea sa vine după ce, recent, Britney Spears și-a dezactivat contul de Instagram și a ridicat semne de întrebare pentru că nu i s-a alăturat lui Asghari într-o sesiune Instagram Live. Fanii și-au exprimat îngrijorarea după ce ea a putut fi auzită spunându-i soțului ei: „Nu vreau să intervin, nu am nimic de spus. Nu vreau să vorbesc cu ei chiar acum”.

Spears, care a revenit de atunci pe Instagram, și-a șters anterior contul pentru a șasea oară (a treia oară în ultimele patru luni.) În urma acestei mutări, cântăreața a ridicat semne de întrebare dacă ea însăși controlează sau nu contul ei, după ce a împărtășit un mesaj drăguț despre sora ei, Jamie Lynn Spears.

Spears și-a mai dezactivat contul și la jumătatea lunii octombrie, după ce făcut declarații despre modul în care familia ei a tratat-o în timpul celor 15 ani de tutelă.

„Tatăl meu mi-a spus mereu că sunt grasă, așa că niciodată nu m-am simțit destul de frumoasă sau de bună și cred că lucrul care m-a făcut să mă simt cel mai URIAȘĂ a fost FRICA de a fi speriată de ceea ce ar fi făcut… Arătam neliniștită, neatractivă, nu eram în pielea mea”, a spus ea. Spears a adăugat că tatăl ei a făcut-o să se simtă, „mai insignifiantă decât un câine nenorocit”, adăugând: „Mă rog să arzi în iad, fiu de c…”.

Britney Spears și-a dezactivat contul de Instagram

Cântăreața și-a mai dezactivat Instagram la sfârșitul lunii august, deși de data aceea le-a lăsat fanilor un mesaj pe Twitter, dezvăluind de ce și-a șters contul.

„Învăț că fiecare zi este o tabula rasa pentru a încerca să fiu o persoană mai bună și să fac ceea ce mă face fericită… da, aleg fericirea astăzi, a spus ea. Îmi spun în fiecare zi să renunț la amărăciunea acumulată și încerc să mă iert pe mine și pe alții pentru ceea ce poate a fost dureros. Mă rog să existe de fapt un adevăr al Duhului Sfânt și sper că acel spirit este și cu copiii mei”.

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în iunie, după ce s-a încheiat curatela. Artista are doi fii, din căsătoria ei anterioară, Sean Preston, 17 ani, și Jayden James, 16 ani.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre