Soțul Ralucăi Pastramă anunță despărțirea? Ibrahim e decis să renunțe – Exclusiv

Soțul Ralucăi Pastramă anunță despărțirea? Ibrahim e decis să renunțe – Exclusiv
Vădit schimbat și tras la față, Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă, bărbatul cu care aceasta l-a înlocuit pe Pepe, trece printr-o perioadă aparte. El le arată prietenilor ce simte și de cecizii a luat. A decis să renunțe.

La scurt timp după divorțul de Pepe, Raluca Pastramă și-a asumat legătura cu noul ei iubit, un om de afaceri de origine arabă, bogat și  ceva mai tânăr decât ea. Gurile rele spun că toată povestea începuse mai de mult. Cei doi ar fi fost și într-o excursie împreună, în perioada în care Raluca era încă  nevasta latino – cântărețului Pepe.

Ulterior, Raluca a rămas însărcinată. Iar în iunie, la scurt timp după ce noua iubită a lui Pepe i-a fpcut acestuia un băiat, a născut-o pe Maryam, fiica ei și a lui Ibrahim. Cu o zi înainte de a merge la maternitate, cei doi au trecut pe la starea civilă, pentru a fi soți în momentul nașterii primului lor copil.

Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă a slăbit mult

E clar însă că pe Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă, îl macină ceva. El a și slăbit în ultima perioadă, după cum se poate vedea în fotografiile pe care le distribuie în mediul online. Deseori, are postări melancolice, mai nou. Și motivaționale. E ca și cum ar încerca să se mențină pe linia de plutire, și își umple spațiul cu învățăminte.

„Atunci când te simți trist și supărat, amintește-ți aceste lucruri: Durerea este o parte din dezvoltare. În viață totul este temporar. Ați face griji și a te plânge nu va schimba nimic. Criticile tale sunt un simbol al puterii tale. Fiecare mică luptă este un pas înainte. Pesimismul altor oameni nu este problema ta. Ceea ce trebuie să se întâmple, până la urmă se va întâmpla. Și cel mai bun lucru pe care-l poți face, este să mergi mereu înainte”, a postat, recent, Ibrahim, pe Insta Story.

sotul ralucai pastrama

Ibrahim postează adesea astfel de clipuri, arătând astfel că are trăiri interioare fulminante, depresive. Pe de altă parte și soția sa, Raluca, a rată că e preocupată intens de dezvoltarea personală și citește, pe lângă romane de Sandra Brown, cărți motivaționale.

Sursa foto / video: Instagram