Vedeta a ajuns de urgență la un spital privat, prezentând dureri acute de stomac. Medicii nu i-au dat încă verdictul, dar este posibil să fie necesară o operație chirurgicală și implicit, o anestezie.

Tiberiu Argint, lângă Andreea cu sufletul, mama ei, speriată, George a dat telefon

Mama Andreei Bălan este foarte îngrijorată, deoarece artista a avut probleme grave la naștere. La operația de cezariană, medicii au scos copilul și la doar un minut sau două Andree a făcut un stop cardio-respirator. Tot scenariul terifiant s-a petrecut sub ochii fostului ei soț, care privea din spatele ferestrei sălii de naștere.

„Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriată, se teme foarte tare de o posibilă operație pentru că ar trebui să o anestezieze. Știti că la ultima anestezie, când a născut-o pe mezină, a intrat în stop cardiac. Este normal să îi fie teamă, să fi rămas cu sechele. Are o teamă în suflet numai când pune piciorul în spital. Încearcă să fie puternică. Toată lumea a sprijinit-o și s-a interesat de starea ei, inclusiv fostul ei soț, George Burcea. De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă. Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea”, au declarat surse apropiate vedetei pentru playtech.ro.

Andreei Bălan i s-au administrat perfuzii

Andreea Bălan a prezentat dureri groaznice de stomac în cursul zilei de luni și a fost transportată de urgență la spital, cu ambulanța. Acolo i s-a acordat primul ajutor și i s-au administrat perfuzii. Încă nu se știe sigur, dar este probabil ca artista să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală, deoarece a fost la un pas de septicemie.

De intervenția chirurgicală se tem cel mai mult mama Andreei și ea, dar speră ca medici să găsească cea mai bună soluție.

De pe patul de spital, Andreea a postat pe Instagram o fotografie cu un mesaj autoîncurajator: „Viața îți dă cât poți duce”.

Andreea Bălan a fost la un pas să își piardă viața, la nașterea celui de-al doilea copil. După episodul terifiant, a trecut și printr-un divorț dureros.

La momentul nașterii celei de a doua fetițe, toată presa a consemnat declarația unei surse apropiate familiei care relata ce s-a întâmplat la spital: „Andreea a intrat în stop cardio-respirator la un minut sau două după ce fetița a venit pe lume. Dacă nu s-ar fi întâmplat așa, erau șanse foarte mari să pățească ceva rău. Medicii au resuscitat-o. George, soțul ei, nu se afla în sala de nașteri, dar vedea totul de pe fereastră… După ce au reușit să o stabilizeze, Andreea a fost mutată la terapie Intensivă. De atunci, nu și-a văzut fetița, decât pe telefon, în filmările pe care i le-a arătat George. E posibil ca în cursul zilei de azi să fie mutată într-un salon normal. În cursul zilei de ieri a începur să miște mâinile și picooarele și să vorbească, puțin, iar în cursul zilei de astăzi se vede clar o îmbunătățire a tuturor funcțiilor. Acum comunică foarte bine”.

Denise Rifai întreabă un milionar cât costă o pâine

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri