Spălați-vă pe dinți cu ce găsiți în cămară. Rezultatul e absolut uimitor

Spălați-vă pe dinți cu ce găsiți în cămară. Rezultatul e absolut uimitor
Ați rămas fără pastă de dinți? Nu disperați, pentru că aveți la îndemână cele mai bune metode naturale pentru ca dantura să arate perfect.

Ce ar fi dacă măcar pentru o perioadă ați uita de banala pastă de dinți și ați alege înlocuitori naturali? Încercați și veți vedea diferența.

Spălați-vă pe dinți cu ce găsiți în cămară. Rezultatul e absolut uimitor

Dinți albi ca zăpada și fără probleme? Există așa ceva? Strămoșii noștri au avut parte de o dantură perfectă, folosind doar remedii naturale. Se spune că cel mai bun inamic al depunerilor de tartru este în acest moment sarea. Aceasta are capacitatea de a distruge bacteriile, împrospătând totodată și respirația. Procedeul este unul extrem de simplu. Tot ce aveți de făcut este să înmuiați o periuță de dinți cu perii cât mai moi în sare și să masați. Pur și simplu veți rămâne surprinși de rezultatul final.

Bicarbonatul nu trebuie să vă lipsească

Cât privește bicarbonatul de sodiu, beneficiile acestuia a început să fie cunoscut și de medicii stomatologi, care îl recomandă pacienților tot pentru a îndepărta tartrul. În acest sens, se recomandă să periați dinții de două ori pe zi cu bicarbonat de sodiu pentru o lună. O combinație cu adevărat extraordinară în curățarea danturii se obține din praf de copt și apă oxigenată. Cu această pasta curățați dinții ca de obicei.

Lămâia vă scapă de mirosul neplăcut al gurii

De asemenea, lămâia vă este de ajutor atunci când aveți un miros neplăcut al gurii. Luați o felie de lămâie și frecați bine dantura și totul se va rezolva rapid și ușor. Nu în ultimul rând, dinții pot fi curățați și folosind ulei de cocos.

Acest produs natural este extraordinar de bun și atunci când gingiile sângerează. Specialiștii spun că, datorită proprietăților antiinflamatoare pe care le are, uleiul de cocos poate fi folosit și după ce vă spălați cu pastă de dinți.

Pastă de dinți naturală

O pastă de dinți naturală se poate obține combinând o linguriță cu ulei de cocos cu o linguriță cu nucă de cocos și câteva picături de ulei de mentă. Acest amestec se folosește zilnic. Vă va proteja smalțul dinților și aceștia vor rămâne albi.

Sursă foto: doctorulzilei, EDA Magazine