Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița principală din Clanul trece printr-o probă de foc. Asta nu se va difuza pe TV

Actrița principală din Clanul trece printr-o probă de foc. Asta nu se va difuza pe TV
Dacă s-ar acorda un premiu pentru cea mai activă vedetă din showbiz-ul românesc, probabil că Theo Rose l-ar câștiga detașat. Mulți nici nu își pot imagina cum face față maternității, concertelor, filmărilor, vieții de zi cu zi.

Chiar dacă a devenit, lunile trecute, mama unui băiețel, Theo Rose nu și-a luat concediu de maternitate. Din contra, actrița continuă activitățile artistice parcă mai intens ca înainte. Vedeta susține concerte prin țară și are filmări care o epuizează. Miercuri, vedeta le-a spus fanilor că trece printr-o probă de foc. Asta nu se va difuza pe TV, așa că le-a relatat despre ce este vorba

Artista dă viață personajului Vera, fiica lui Bebe Măcelaru / Tătuțu în serialul fenomen de la PRO TV, personaj care a ajuns rapid la inimile celor din fața micului ecran. Vedeta a filmat „cu burta la gură” cum s-ar spune, episoadele din serialul Clanul, și a revenit pe platouri la foarte scurt timp după ce a născut. Toată această muncă asiduă are, însă, urmări.

Theo Rose le-a spus fanilor prin ce greutăți trece (Sursa foto: Instagram)

„Burnout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit da` nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că tre` să fug în altă țară ca politicienii. Spun asta cu textul în brațe. Urmează 12h de filmare. Yuhu!”, este mesajul pe care l-a scris Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Actrița principală din Clanul trece printr-o probă de foc

Chiar dacă nu are studii de actorie, Theo Rose este talentată nativ. Talentul, de altfel, i s-a evidențiat încă din primul moment în care actualul ei iubit, regizorul serialului, Anghel Damian, a văzut-o, când a venit să dea probe pentru a apărea în Clanul.

Theo Rose a vrut să se facă actriță, dar a ajuns să studieze muzica. Viața însă a dus-o spre platourile de filmare (Sursa foto: Instagram)

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a povestit în trecut că înainte să înceapă o carieră muzicală, ea s-a pregătit timp de un an pentru admiterea la Actorie, însă din cauza traficului din București nu a mai ajuns la timp la probe la UNATC. La momentul respectiv a fost nevoită să se înscrie la Universitatea Spiru Haret, unde a intrat la secția de Actorie, însă, din lipsa altor doritori, a fost desființată. Ca să nu piardă anul, Theo Rose a avut posibilitatea să-și mute dosarul, așa că a ales secția de Muzică, pe care a absolvit-o cu brio.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre