Simona Ionescu / Redactor Șef

America Express apare la Antena 1 sub semnul tensiunii. Nimeni nu a uitat ce li s-a întâmplat în aventură

America Express apare la Antena 1 sub semnul tensiunii. Nimeni nu a uitat ce li s-a întâmplat în aventură
Este oficial! Drumul Soarelui începe în această toamnă la Antena 1! De fapt, la început de octombrie. Deja postul tv a început să difuzeze promo ca să-și anunțe telespectatorii de când să fie partenerii unuia dintre cele mai bune show-uri marca Mona Segal.

Anul acesta au plecat în aventura America Express nouă echipe, care au bătut la picior Columbia, Ecuadorul și Argentina. E vorba de Alexia Eram și Aris, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Ada Galeș și mama sa, Antoneta Galeș.

Începe nebunia, o să muriți de râs

Iulia Albu le-a spus deja românilor că mai au puțin până să „înceapă nebunia”. Designerul a explicat totodată și faptul că această aventură, de fapt o experiență, i-a schimbat modul în care vede relația cu iubitul, dar și viața în general.

Iulia Albu a făcut echipă cu iubitul ei Mike

„Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară”, a scris neconformista fashonistă pe contul de socializare.

N-a durat mult și vedetele de la Antena 1 au început să spună că numără zilele până când fanii vor vedea prin ce situații inedite au trecut. „Abia aștept să vedeți toate tâmpeniile pe care le-am făcut la America Express. (…) O să muriți de râs”, a spus Cleopatra Stratan.

„Noi am avut bodyguarzi cu pistoale anul acesta”

Irina Fodor povestea la un moment dat despre pericolele pe lângă care a trecut în timpul filmărilor. „Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure. Noi parcă le-am ocolit pe acelea. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav. Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat. Dacă în anii trecuți nu a fost nevoie de așa ceva, anul acesta fiecare avea, cel puțin o parte din producție, cei care umblam mai mult singuri, cum sunt eu, cum e Oase și Damian, am avut parte de această protecție.

Irina Fodor în momentele frumoase din America Express

Noi plecăm tot timpul din punctul A în punctul B și atunci pe traseu suntem de multe ori singuri, până vin toate echipele din spate, până vin restul de producție, suntem cam de capul nostru. Așa că noi am avut bodyguarzi cu pistoale anul acesta ca mijloc suplimentar de precauție”, declara Irina Fodor la întoarcerea în țară.

Speriați cu un vulcan erupt, cutremur sau inundații

N-au scăpat nici de alarmele de cutremur sau de inundații. Tot Irina Fodor a povestit:

„Când credeai că toate merg bine, mai primeai un mesaj pe telefon. Ba că a erupt un vulcan, ba că s-a prăbușit un drum pe care noi probabil trebuia să mergem, ba că a fost un cutremur. Am în telefon peste 12 mesaje de avertizare de la autoritățile locale. A început o ploaie foarte puternică, exact când ajungeau perechile de concurenți. Așa că am fugit toți de pe terenul de fotbal, acolo unde trebuia să îi primim și am ascuns pupitrul pe o scenă”.

Din cauza atâtor probleme cu care echipele s-au confruntat pe continentul american, producătoarea Mona Segall a anunțat că nu va mai continua proiectul în SUA, nu va mai exista un alt „America Express”. Următorul sezon va fi filmat fie în Asia, fie în Europa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre