Simona Ionescu / Redactor Șef

America Express devine film de groază. Bordea și Cortea au mâncat dintr-un șobolan cu poftă, în timp ce lui Scărlătescu i s-a făcut rău iar Doina a început să plângă

America Express devine film de groază. Bordea și Cortea au mâncat dintr-un șobolan cu poftă, în timp ce lui Scărlătescu i s-a făcut rău iar Doina a început să plângă
America Express a avut un episod absolut scârbos, seara trecută. Concurenții au primit de mâncare adevărate scârboșenii.

„Meniul” de care au avut parte concurenții de la America Express a fost cutremurător. Aseară, ei au primit de mâncare cele mai scârboase lucruri: șobolani, viermi și furnici. Acestea sunt considerate delicatese în Columbia, însă nu și pentru români.

În ediția de dumincă a reality-show-ului  au avut loc cele mai dificile probe cu mâncare de până acum. Echipele au primit sarcini care au presupus să se delecteze cu delicatese columbiene pre cum porcușori de Guineea prăjiți, viermi și furnici.

La micul dejun, fiecare echipă a avut de consumat câte doi viermi mari. Concurenții i-au putut împărți, ori puteau ca unul din ei să se sacrifice și să îi mănânce pe amândoi.

În mod surprinzător Doina Teodoru și Cătălin Sărlătescu au mâncat fiecare câte un vierme. Pe de altă parte, Cătălin Bordea, Andreea Antonescu și Jean Gavril s-au sacrificat pentru partenerii lor și au mâncat ambii viermi. Asta în timp ce Melinda și Puya au refuzat „meniul” și au fost penalizați, plecând în cursă cu 20 de minute mai târziu.

Scărlătescu s-a sacrificat și i s-a făcut rău

Probele care au urmat au fost la fel de sinistre. Echipele au primit noi misiuni dificile: să culeagă 30 de guave, să caute viermii albi din aceste fructe, apoi să bea un pahar de suc de guave cu 20 de viermi, potrivit Antena 1. Apoi concurenții au avut de adunat câte 40 de furnici roșii într-un borcan. Și abia apoi, după atâta oboseală, au primit prânzul: șobolani prăjiți. Mai exact, porcușori de Guineea preparați ca în Columbia. Dar tot șobolani sunt și aceștia.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost de părere că poate consuma preparatul. „A început Doina să plângă că au omorât hamsterii”, a povestit chef Scărlătescu.

Organizatorii le-a spus concurenților că, dacă nu mănâncă, pot, în schimb, să mai prindă 40 de furnici. Dacă optează pentru a mânca șobolanii, trebuie să consume tot din farfurie până rămân doar oasele și capul. Doina Teodoru și-a avertizat iubitul că ea nu se va atinge de șobolanul din farfurie. Scărlătescu a reușit să mănânce unul din porcușori, dar i s-a făcut rău imediat ce a terminat. Pentru a-l ajuta pe partenerul său în această probă, Doina Teodoru a mâncat singură desertul cu furnici.

Bordea și Cortea au mâncat șobolanul cu poftă

Pentru Bordea și Cortea această probă a fost cea mai dificilă, pentru că  primul e vegetarian. Acesta și-a „încurajat“ colegul să mănânce singur preparatul. Nelu Cortea a reușit să treacă peste blocajul psihic și să mănânce, mai ales că animalul avea gust de iepure. Costea a înfulecat cu mare poftă șobolanul prăjit. „Nu era rău deloc. Problema era că știam că e șobolan“, a spus el. Cei doi au câștigat cea de-a patra imunitate în ediți de duminica a show-ului America Express.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre