Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Maria Mărgean, premiul cel mare la „Românii au talent”. Vocea publicului: „În sfârșit a câștigat cine merita”

Ana Maria Mărgean, premiul cel mare la „Românii au talent”. Vocea publicului: „În sfârșit a câștigat cine merita”
A fost o finală de concurs excelentă, cu multe talente. Greu de departajat. Dar fetița de 11 ani a ieșit în evidență de departe. Și a primit premiul cel mare.

Ana Maria Mărgean a câștigat premiul cel mare la „Românii au talent”, emisiune-etalon a Pro Tv. 120.000 de euro vor intra în contul ei pentru că a demonstrat că are o voce excepțională și este un ventriloc talentat și crativ. Numerele sale cu păpuși au impresionat de la prima ei apariție pe scenă.

Andra a simpatizat-o din prima și i-a perceput talentul unic. De aceea i-a dat un golden-buzz și  trimis-o direct în semifinală.

Florin Călinescu a fost copleșit în această seară și nu s-a ferit să o ascundă. A vorbit cu umor și duioșie despre Ana Maria li, la fel ca și Andra, a spus că ea e câștigătoarea concursului de talente. „Acum depinde și de public, de voturile lui”, a zis Călinescu înainte de a se da „start vot” pentru utilizatorii de sms.

Iar românii au votat-o cel mai mult pe Ana Maria Mărgean. GIM a câștigat premiul de 20.000 de euro, oferit locului II.

Premiul de 10.000 de euro, pentru locul III a mers către Art of Robots, care a câștigat și premiul pentru originalitate.

Vocea publicului: „În sfârșit a câștigat cine merita”

Pe pagina de Facebook  a emisiunii „Românii au talent” au curs mesajele de felicitare pentru copila de 11 ani.

Vocea publicului se regăsește în sutele de mesaje postate special pentru Ana Maria, din care reproducem câteva mai semnificative: „În sfârșit a câștigat cine merita” ; Merita trofeul din plin, e cea mai talentată!; Dupa multi ani s au dat voturile pe merit..si clasamentul total a fost corect; Bravo, Ana-maria! Meritai din plin! Ai un talent ieșit din comun!; E prima dată după foarte mult timp când toată lumea rezonează cu învingătorul, a fost prea bună și prea talentată fata asta!!!; Bravo copil talentat!! Meriți pe deplin premiul!

Ce decizii disperate a luat Victoria Beckham ca să își salveze afacerea cu modă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre