Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Morodan va avea emisiune pe Antena Stars. Care e noul proiect al „Contesei digitale”

Ana Morodan va avea emisiune pe Antena Stars. Care e noul proiect al „Contesei digitale”
Năstrușnica Ana Morodan a intrat cu dreptul în noul an. Contesa Digitală apare din nou pe sticlă.

Fosta concurentă de la Asia Express, Ana Morodan e fericită. Începând cu finalul lui februarie, va face show.

Ana Morodan va avea emisiune pe Antena Stars. Care e noul proiect al „Contesei digitale”

„Reală, by Ana Morodan” este noua emisiune, unde personajul principal este Contesei digitală. Premiera noului format va avea loc pe data de 26 februarie și toată lumea așteaptă să vadă ce mai face femeia despre care se spune că nu o poate îngenunchea nimeni. Show-ul Anei va putea fi vizionat în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 22.00.

Anul trecut, Morodan se plângea de kilogramele în plus

În vara anului trecut, Ana Morodan s-a plâns fanilor că este distrusă, pentru că s-ar fi îngrășat „excesiv” în ultima perioadă. Această declarație vine după ce mulți au acuzat-o multă vreme că suferă de anorexie. Blonda a recunoscut că se simte bine în pielea ei, doar atunci când cântărește 43 de kilograme. De asemenea, ea le-a spus fanilor că provine dintr-o familie cu un metabolism de invidiat, iar a fi slab este o necesitate.

Se schimbă și ora de difuzare a show-ului Mireasa

De asemenea, tot de luni, 28 februarie, mai marii Antenei 1 au anunțat că se va schimba și ora de difuzare a show-ului Mireasa. Aceasta va putea fi urmărită de luni până vineri de la ora 15.00, iar sâmbătă de la ora 13.30. La Antena 1 revine și serialul “Povești de familie”, care va fi difuzat în intervalul orar 14:00 – 15:00.

Simona Gherghe a revenit pe sticlă miercuri, 23 februarie

Cu puțin timp înainte, Simona Gherghe a anunțat că va veni la cârma emisiunii. A început de miercuri, 23 februarie. Vedeta a ieșit vinerea trcută din perioada de izolare, dar a hotărât împreună cu producătorii show-ului să mai stea acasă câteva zile pentru siguranța concurenților și a mamelor.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre