Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrew Tate a decis să spună adevărul. De ce bate femeile și cum a făcut o avere în timp record

Andrew Tate a decis să spună adevărul. De ce bate femeile și cum a făcut o avere în timp record
Cu mult înainte să fie arhicunoscut în România, în urma problemelor cu justiția (arest prelungit, trimitere în judecată pentru trafic de persoane și alte fapte), Andrew Tate avea notorietate în toată lumea pentru banii a ajuns să îi facă în timp record și discursul misogin. Cetățeanul britanic-american stabilit în România și devenit islamist a ajuns până în paginile Vanity Fair.

La un an de zile de când a fost arestat într-un dosar instrumentat de DIICOT, alături de fratele său și două femei, popularul influencer de dreapta Andrew Tate vine la televizor să spună de ce bate femeile. El a decis să acorde un interviu complet frumoasei Denise Rifai, la „40 de întrebări”.

Andrew Tate este cunoscut pentru viața de lux și discurssul misogin pe care îl promovează în mediul online (Sursa foto: Instagram)

Amintim că Andrew Tate, dar și fratele său au fost inculpați în România pentru trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat în acest scop. Procurorii au susținut într-o declarație că Tate, în vârstă de 36 de ani, și complicii săi au exploatat sexual șapte victime (femei) identificate de anchetatori și au folosit „violența și constrângerea mentală” pentru a le forța pe acestea să producă pornografie online.

Andrew Tate va spune la televizor de ce bate femeile

Ulterior demarării dosarului, mai multe femei din străinătate l-au acuzat pe Andrew Tate de fapte violente grave, fiind pe rol inclusiv procese în acest sens, în timp ce bărbatul neagă totul.

Duminica aceasta, de la 22:30, Andrew Tate, un personaj controversat al scenei publice romanești și nu numai, se va afla in platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D. Acesta este primul interviu televizat oferit de celebrul influencer misogin după ce a ieșit din închisoare. Denise Rifai nu e deloc intimidată și a pregătit cele mai arzătoare întrebări la care toată lumea vrea să știe răspunsul: de ce lovește femeile Andrew Tate, câte femei are în proprietate, cât e de periculos cel supranumit Cobra Tate.

Andrew Tate acordă primul său interviu televizat după ce a ieșit din închisoare, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Astfel, în cadrul interviului din aceasta  duminică, Denise Rifai va adresa cele 40 de întrebări, menite sa facă lumină în ceea ce privește trecutul și prezentul lui Andrew Tate, precum și acțiunile care l-au adus în punctul de a fi pus sub acuzare. „Câtă mită ați dat în România?”, „Ați spălat bani prin afaceri imobiliare?”, „De ce loviți femeile?”, „Câte femei aveți în proprietate?”, „Ce păcate aveți?”, „Sunteți mai sărac decât se crede?”, „Cât de periculos este Cobra Tate?”, „Vă simțiți în siguranță în România?” – acestea sunt câteva dintre întrebările la care Andrew Tate va trebui sa răspundă.

Andrew Tate se află sub control judiciar

Cu miliarde de vizualizări pe rețelele sociale și sute de mii de cursanți pe platformele online, Andrew Tate este în prezent sub control judiciar, acuzat de trafic de persoane, viol, lovire și alte violențe, alături de fratele său, Tristan Tate. Debutul procesului celor doi frați a ținut primele pagini ale presei din România și din lume. Amintim că, după ce au fost reținuți la finele anului trecut, în luna august a acestui an, cei doi frați au scăpat de arestul la domiciliu, fiind plasați sub control judiciar, cu mai multe interdicții, precum și aceea de a părăsi teritoriul României.

Sursa foto: Instagram, Kanal D

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre