Simona Ionescu / Redactor Șef

Denise Rifai are o neîmplinire. Divinitatea i-a îndeplinit cea mai mare dorință, dar visul a rămas

Denise Rifai are o neîmplinire. Divinitatea i-a îndeplinit cea mai mare dorință, dar visul a rămas
Denise Rifai nu e doar un jurnalist care-și face meseria cu multă dăruire și pasiune, ci și o femeie extraordinară. Care are însă un vis pe care, cel puțin până acum, nu l-a împlinit.

Prezență discretă, Denise Rifai știe să se impună întotdeauna când este cazul, câștigându-și respectul. Dar iată care este visul  neîmplinit al prezentatoarei.

Economist la bază, Denise Rifai și-a dorit dintotdeauna să poată rezolva „probleme ale societății, să fie o putere în lumea în care trăiesc, în România, locul unde m-am născut”. Și Divinitatea i-a împlinit această mare dorință.  După ce a fost editor prezentator la postul de radio City FM, a ajuns la Realitatea TV, iar acum reușește să-i pună în încurcătură cele mai influente persoane în emisiunea pe care o moderează la Kanal D. Iubită și mereu răsfățată, se bucură de iubirea familiei și a prietenilor care-i sunt alături din copilărie.

„Am avut la un moment dat un persan alb”

Sunt puțini cei care știu că Denise Rifai iubește animalele și cu ceva timp în urmă a avut un bun prieten: un motan persan alb. Și tare și-ar dori să fie și stăpâna unui câine…

Denise Rifai și-ar dori un câine… Foto: instagram

„Mi-aș lua un câine. Sunt câteva rase care îmi plac foarte mult. Iubesc buldogii francezi, golden retriever-ii. Aș avea ceva opțiuni. La pisici îmi plac mult siamezele, sunt superbe! Și motanii persani. Am avut la un moment dat un motan persan alb”, a mărturisit Denise Rifai într-un interviu.

Îndrăgostită de… codițele de la ochi

Denise Rifai arată ca în revistele de modă, iar acest lucru se datorează și faptului că are mereu un machiaj impecabil. Prezentatoarea a mărturisit că n-ar pleca niciodată fără anticearcăn, un ruj creionul „Kohl la ochi și nu mă simt eu dacă nu am cozile acelea făcute la ochi”. De asemenea, Denise Rifai are și multă grijă la dietă, ea optând pentru „o alimentație curată și multă hidratare”, fără alimente foarte procesate, băuturi carbogazoase și o „sumedenie de tentații ale industriei alimentare moderne”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre