Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunțul despre „Clanul” pe care îl așteptau toți românii. Ce actori își reiau rolurile în „Tătuțu”

Anunțul despre „Clanul” pe care îl așteptau toți românii. Ce actori își reiau rolurile în „Tătuțu”
Așa cum Rețete și Vedete scria în luna Mai, milioane de români vor avea prilejul de a-l revedea pe George Mihăiță în rolul lui „Tătuțu”, pe care l-a interpretat în serialul Clanul. Acum, PRO TV a făcut în sfârșit anunțul pe care îl așteptau toți românii. Iată când începe noul serial și ce actori își reiau rolurile din serialul care a fost lider de audiență în toate cele patru sezoane difuzate.

După succesul răsunător pe care l-a avut serialul „Clanul”, vă anunțam, în urmă cu o lună, că va exista o nouă producție care îl va avea în centru pe Bebe Măcelaru – Tătuțu din serial. Acum a venit în sfârșit anunțul de la Pro Tv pe care îl aștepta toată lumea: „Tătuțul” va putea fi urmărit din toamnă la acest post de televiziune. 

Scenariul noului serial va fi semnat de Lia Bugnar și Anghel Damian și spune povestea începuturilor lui Bebe Măcelaru. Acțiunea se petrece în anii 2000 și telespectatorii vor afla cum a dobândit Bebe Măcelaru porecla „Tătuțu”, dar și cum a ajuns să fie în fruntea „Clanului”. 

O serie de actori revin în „Tătuțu” 

PRO TV a anunțat că filmările pentru noul serial au început deja: „Alături de Anghel, Lia și echipa din spate, care ne-a devenit familie, demarăm o nouă producție care implică foarte multe lucruri – imagine, look, locații, haine, recuzită – toate de acum 20 de ani, plus alte lucruri pe care le veți descoperi pe parcurs. Noi am dat astăzi primul rec și abia așteptăm să vedeți rezultatul”, a spus Delia Mihai, Head of Fiction Production PRO TV. 

Printre actorii care își reiau rolurile personajelor din „Clanul” se numără George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, dar și George Ivașcu. Aceștia vor juca personajele de acum 20 și ceva de ani, înainte de acțiunea din celebrul serial. 

George Mihăiță, încântat de noul proiect 

„Reacția telespectatorilor a fost pe măsura a ceea ce CLANUL a dorit să transmită, iar felul în care ei au devenit fani ai serialului și au îndrăgit personajele ne-a făcut să vrem să continuăm, dar nu oricum, ci cu începutul!”, a mai transmis Delia Mihai. 

George Mihaiță își reia rolul „Tătuțu”, din toamnă la PRO TV

În ceea ce-l privește pe George Mihăiță, acesta s-a arătat încântat de noul proiect, lucru pe care l-a mărturisit deja, în urmă cu o lună: „Trăiești 2 ani într-un vis sublim… CLANUL… te trezești și te-așteaptă altul… TĂTUȚU`… Noul serial înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu o echipă fabuloasă… Mi-e dor de toți, mi-e dor de cei de acasă. Un scenariu peste măsură (Lia Bugnar, Anghel Damian). Venim în curând cu noul serial… TĂTUȚU”, a spus actorul la momentul respectiv. 

Deocamdată nu se știe dacă Tudor și Pavel și Vera – copii vor fi prezenți în noul serial. În Clanul, aceste personaje au fost interpretate de actorii Denis Hanganu, Marian Olteanu și Theo Rose.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre