Simona Ionescu / Redactor Șef

Au fost aleși chefii care îi vor înlocui pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Au fost aleși chefii care îi vor înlocui pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu
Plecarea celor trei „chefi la cuțite” de la Antena 1 a șocat publicul și a obligat postul de televiziune care i-a consacrat să caute soluții optime. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au declarat că sunt pre obosiți pentru a se întoarce la filmările pentru un nou sezon al emisiunii, prin urmarea au forțat încheierea contractelor.

În timp ce publicul așteaptă un anunț oficial din partea unei alte televiziuni, unde se vorbește, de mult, că vor ajunge să muncească cei trei, au fost aleși chefii care îi vor înlocui pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Show-ul culinar care a rupt audiențele va continua, într-o nouă formulă.

Așa cum vă amintiți, în ultimele sezoane prezentatoarea TV Irina Fodor a fost implicată în show, alături de cei trei. Aceasta a devenit una din cele mai cunoscute prezentatoare și are o carieră ce e cu adevărat pe val. Acum, frumoasa șatenă a făcut primele declarații despre cei care îi vor înlocui pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.

Au fost aleși chefii care îi înlocuiesc pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Soția lui Răzvan Fodor  spune că show-ul Chefi la cuțite trebuie să continue, cu sau fără cei trei chefi care, sezoane la rând, au adus sarea și piperul în emisiune. Ea a dat de înțeles că aceștia au fost deja aleși și că au început pregătirile pentru un nou sezon al emisiunii. Irina Fodor spune că încă nu a avut timp să vorbească foarte mult cu aceștia. Fanii emisiuni vor afla foarte curând toate noutățile sezonului, a spus frumoasa șatenă.

Prezentatoarea Irina Fodor știe deja cine sunt înlocuitorii celor trei chefi care au părăsit trustul Antenelor

„Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult.  Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți”, a mărturisit Irina Fodor pentru Tvmania.ro.

Filmările la noul sezon al show-ului Chefi la cuțite, cel cu numărul 13, au început deja, de luna trecută. Potrivit informațiilor apărute în mediul online, producătoarea emisiunii, Mona Segall, ar fi avut de ales noii jurați din alți cinci chefi celebri. Este vorba despre chefii Ștefan Popescu, Nicolae Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia. Vom vedea dacă aceștia sau alții vor fi „profesorii de gătit” în noul sezon.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre