Simona Ionescu / Redactor Șef

Noul sezon Chefi la cuțite. Surpriză de proporții în rândul juraților

Noul sezon Chefi la cuțite. Surpriză de proporții în rândul juraților
Plecarea juraților celei mai urmărite emisiuni culinare a luat prin surprindere pe toată lumea. După ani de zile în care au devenit celebri grație emisiunii de la Antena 1, chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au demisionat, pentru o ofertă mai bănoasă, la televiziunea rivală, chiar dacă nu de bani duceau lipsă.

Plecarea a devenit o certitudine în momentul în care trebuiau începute filmările și e de la sine înțeles că acum se strâng rândurile pentru noul sezon Chefi la cuțite. Un show care face cel mai mare rateing de audiențe nu poate fi abandonat doar prin plecarea unor vedete. Chiar dacă, până acum, producătoarea Mona Segall și echipai ei  din trustul Antenelor, nu au anunțat nimic oficial, anumite nume încep să fie vehiculate mai mult ca altele. Deja sunt mulți cei care lasă publică informația că și-ar dori să fie înlocuitorii celor trei chefi.

Surpriză de proporții în rândul juraților în noul sezon Chefi la cuțite

Unul dintre cei care visează un post de jurat este supra numit „Messi din bucătărie”. Porecla i-a dat-o fotbalistul Alexandru Mitriţă, mijlocașul lateral de la Universitatea Craiova. Vorbim despre bucătarul celebrei echipe de fotbal, Andrei Voica. El este, totodată și bucătarul Naționalei de fotbal a României, iar acestea sunt deja două atuuri care pot fi luate serios în considerare în ideea unei viitoare colaborări pentru Chefi la cuțite. Plus că echipa sa are, probabil, cea mai corectă și bună alimentație din Ligă.

Câștigător Masterchef și fost șef de restaurant în Spania, Andrei Voica este bucătarul Universității Craioa și al Naționalei de fotbal (Sursa foto. Facebook)

Plin de încredere în ceea ce știe să facă în fața aragazului, Andrei Voica nu a ținut secret faptul că și-ar dori postul de jurat în celebra emisiune de gătit. Iar în noul context, al debarcării celor trei chefi consacrați, numele lui a început să fie vehiculat în public pentru sezonul cu numărul 13 al celebrei emisiuni. Dacă vă întrebați ce îl mai recomandă pe Andrei Voica în afară de „voce și talent”, parafrazând o replică celebră dintr-un film românesc, ar trebui să amintim că nu a stat deoparte de concursurile de profil. El a cucerit trofeul Masterchef în 2015.

Chef Andrei Voica a fost șef de restaurant în Spania

Un lucru e mai puțin știut despre „Messi din bucătărie”. Acesta este, la bază, fotbalist.  Andrei Voica a jucat fotbal  și a participat inclusiv la meciuri în Divizia B când avea 22 de ani, scrie PlaySport.ro. Povestea sa de viață e emoționantă. Sătul de sărăcie, acesta a plecat de acasă la o vârstă fragedă.

„Nu îmi este rușine să spun că am făcut și foamea și că am ajuns să stau și pe bănci în parc”, a declarat Andrei Voica în trecut. Acesta nu a căzut în patima viciilor, ci a muncit și a ajuns departe prin propriile forțe și prin efort. Să fii bucătarul echipei naționale de fotbal nu e puțin lucru. Trebuie să știi să calculezi aportul caloric, să pregătești cele mai bune nutrimente pentru a crește randamentul sportivilor.

Foarte ambițios, în ultimul an petrecut în Spania ajunsese să conducă unul dintre cele mai bune restaurante din Madrid. I-ar fi plăcut să fie bucătarul FC Barcelona. Pentru că e fanul „galacticilor” de mic copil.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre