Simona Ionescu / Redactor Șef

„Bravo, ai stil!” se apropie de Marea Finală! Cine va fi încoronată „Cea mai stilată femeie din România” în emisiunea de la Kanal D

„Bravo, ai stil!” se apropie de Marea Finală! Cine va fi încoronată „Cea mai stilată femeie din România” în emisiunea de la Kanal D
"Bravo, ai stil!", emisiunea adorată de milioane de români pasionați de modă, se pregătește să aducă în fața telespectatorilor Marea Finală a sezonului 8. În curând, la Kanal D, va fi momentul mult așteptat când cei din fata miclor ecrane vor afla cine va fi cea care se va bucura de prestigiosul titlu de "Cea mai stilată femeie din România" si va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

După aproape 100 de ediții difuzate, în care concurentele au fost provocate să-și demonstreze abilitățile în numeroase teme fabuloase, acestea s-au luptat cu pasiune și talent pentru a cuceri juriul și inimile publicului. În Marea Finală, telespectatorii vor fi martorii unui spectacol senzațional, în care fiecare participanta va străluci pe podium, demonstrând că eleganța și stilul sunt valori autentice și incontestabile.

 Marea Finala „Bravo, ai stil!” va fi transmisă în direct la Kanal D, iar puterea de a decide cine va fi marea învingătoare a sezonului opt se va afla în mâinile publicului. Prin intermediul voturilor lor, telespectatorii vor desemna cea mai stilată femeie, care va primi titlul de „Cea mai stilată femeie din România” și, în același timp, se va bucura de un premiu generos în valoare de 100.000 de lei.

 „Bal de epocă” la Bravo, ai stil!, în ediția concept din această seară a emisiunii difuzată la Kanal D

În această seară, la „Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată imediat după serialul turcesc „Melek”, concurentele vor avea de înfruntat o nouă provocare stilistică,  în ediția concept cu tema inedită – „Bal de epocă”. Astfel, seara aceasta aduce o combinație de eleganță și inovație, în care concurentele își vor demonstra creativitatea și stilul unic, în căutarea titlului de „Cea mai stilată femeie din România”. Telespectatorii sunt invitați să urmărească această ediție specială a emisiunii „Bravo, ai stil!”, unde moda și istoria se împletesc într-un spectacol incitant.

Tema „Bal de epocă” reprezintă o premieră în cadrul show-ului „Bravo, ai stil!”, promițând o seară minunată și plină de creativitate.

Ilinca Vandici anunța cu entuziasm aspirantelor la titlul de „Cea mai stilată femeie din România” că vor avea ocazia să se exprime în cadrul acestei ediții inovatoare. Inedita temă aduce o atmosferă fermecătoare și o mulțime de provocări pentru concurente, care sunt îndemnate să redefinească și să revitalizeze tinutele de epocă, aducându-le o notă de prospetime și actualitate.

Ilinca Vandici, prezentatoarea de la Bravo, ai stil!

„În premiera la Bravo, ai stil!, conceptul se numeste Bal de epocă. Bucurați-vă de această seară absolut minunată”, le anunță Ilinca Vandici pe aspirantele la titlul de Cea mai stilată femeie din Romania, care este conceptul editiei din aceasta seara la „Bravo, ai stil!”.

Dans spectaculos, care a impresionat-o pe Raluca Bădulescu

Una dintre momentele artistice care vor captiva atenția juraților și a publicului va fi un dans spectaculos, în care concurenta a înfățișat cu măiestrie o reinterpretare modernă a unei ținute de epocă. Jurata Raluca Bădulescu a fost impresionată de dans și a lăudat abilitățile concurentei, exprimându-și curiozitatea cu privire la cum poate îmbrățișa și ea aceeași eleganță în ale dansului.

„Dansul a fost ceva splendind. Cum poți să înveți sa numeri pașii ăia? Oare, dacă încalț si eu acei pantofi, voi dansa la fel de bine ca tine?”, spune Raluca Bădulescu despre unul dintre momentele artistice puse în scenă de una dintre concurentele emisiunii.

Însă, provocarea stilistică pentru concurente este pe măsură, deoarece reinterpretarea tinutelor de epocă, menținându-le în același timp actuale, reprezintă o sarcină dificilă. Maurice Munteanu, unul dintre jurați, a subliniat că propunerea stilistică a unei concurente a avut un aer prea copilăresc, sugerând că aceasta ar fi mai potrivită pentru o figuratie într-un spectacol pentru copii. Cu toate acestea, el a reiterat că elementele clasice, precum overall-urile, ciorapii din dantelă, pantofii cu platformă sau corsetele, pot fi integrate cu succes într-o abordare actuală și modernă.

„Din punctul meu de vedere Bal de epoca defineste o zonă foarte clara. Tu ai dus-o intr-o zona de Tănase. Să știi că si matale ești costumată. Sigur că un overall sau o pereche de ciorapi din dantelă, cu pantofi cu platformă sau cu un corset, toate aceste elemente pot fi duse intr-o actualitate. Dar, uitându-mă la tine, mă gândesc la o figurație pe o scenă la un spectacol pentru copii„, spune Maurice Munteanu despre propunerea stilistica a uneia dintre concurentele emisiunii.

Nu ratați, în această seară, la Kanal D, spectacolul modei la „Bravo, ai stil!”, imediat după serialul turcesc Melek, o editie fabuloasă a emisiunii în care veti putea descoperi cine va impresiona jurații cu cele mai remarcabile interpretări stilistice si artistice ale temei „Bal de epocă” – se spune în comunicatul primit de la postul Kanal D.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre