Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a făcut Alecsandru Dunaev înainte de revenirea pe platoul de filmare la serialul Adela

Ce a făcut Alecsandru Dunaev înainte de revenirea pe platoul de filmare la serialul Adela
Pregătirile au intrat în linie dreaptă. Continuarea celui mai așteptat așteptat serial românesc a fost deja anunțată. Premiera e în curând.

Ce credeți că a făcut Alecsandru Dunaev înainte de revenirea pe platoul de filmare Adela? O spune chiar el. A vrut senzații tari.

„Farurile merg? Merg! Ulei am, antigel am, presiunea în pneuri e verificată, combustibil e, am pornit! M-așteaptă la Sibiu niște prieteni buni de nu i-am văzut de mai bine de un an, la Sighișoara sunt prietenii pe care mi i-am făcut cu ocazia filmărilor pentru Adela. Ce, nu știți că am filmat acolo? Ei, dacă nu știți, o să vedeți din toamnă, în sezonul doi!”, aşa a pornit la drum Alecsandru Dunaev, cel care îl interpretează pe Mihai în Adela, serial ce va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1!

După o îndelungată perioadă de filmări zilnice pentru serialul de la Antena 1, Alecsandru a decis să se relaxeze în Transilvania şi să îşi încarce bateriile pentru revenirea pe platoul de filmare. „La Sibiu, mă întâmpină un blănos pe nume Thor care, oricât timp ar trece de când nu ne vizităm, mă recunoaște imediat și se bucură enorm că mă vede.

Alerg prin Piața Mică, prin Piața Mare, aș da o fugă la Păltiniș, la Avrig, aș… dar n-am timp, plec spre Sighișoara a treia zi. Acolo mă bucur de oameni calzi, de mâncare bună, de străzi înguste, pietruite și pline de istorie; dar și de amintiri din momentele în care filmam acolo pentru „Adela” și…nu, nu vă zic mai multe, prea m-aș da de gol, vă las pe voi să vedeți în noul sezon!”, a completat acesta.

Ce a făcut Alecsandru Dunaev

„Oricât de bine plănuită a fost vacanța asta, peste tot parcă nu-mi ajunge timpul, parcă aș mai sta o veșnicie. Cu inima-ndoită plec spre Turda. Vizitez împrejurimile, cu Biserica Rățeștilor, până la Salină și, din nou, parcă nu m-aș da plecat!

V-am alergat atât de mult prin gânduri, prin peisaje, prin amintiri! Doar ca să vă dau un mic crâmpei din toată agitația resimțită în vacanța asta. Da, am fost pe fugă, să profit cât mai mult, să văd cât mai mult, să experimentez cât mai mult. Mi-am încărcat bateriile și cred că sunt gata de o nouă perioadă încărcată cu filmări!”, a mai spus Alecsandru Dunaev.

Telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii ce se bucură de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev  vor putea fi urmăriţi începând de joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela.

Sursa foto: Antena 1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre