Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu membrii celebrei trupe pop Duran Duran

Ce se întâmplă cu membrii celebrei trupe pop Duran Duran
Au trecut 40 de ani de la înființarea trupei britanice Duran Duran. Aparținând curentului New Wave, aceasta a devenit cunoscută pentru hiturile sale electrizante și clipurile video pline de viața.

Luând exemplul de la alte formații care nu au mai cântat împreună de ani buni, membrii celebrei rupe pop Duran Duran au decis să se regrupeze și plănuiesc un  turneu aniversar. Formaţia pop britanică Duran Duran a anunţat mai multe concerte în cadrul turneului de aniversare a 40 de ani de existenţă. Vor fi concerte în Marea Britanie, dar și în Europa. Dacă sunteți fani, îi puteți regăsi pe artiști chiar și în Ibiza.

Turneul va debuta cu o experienţă imersivă intitulată „Touch The Sunrise”, care se va desfăşura pe parcursul a trei nopţi în insula distracției totale, Ibiza. Evenimentul va avea loc în primul weekend din luna mai (29 aprilie – 2 mai), anul viitor.
Spectacolele vor include DJ, proiecţii de filme în aer liber şi un concert.

Showul Duran Duran începe la Ibiza

Renumitul grup britanic new wave va urca pe scenă alături de doi membri cunoscuţi ai scenei britanice de muzică dance, DJ Pete Tong şi producătorul Erol Alkan.

„Touch The Sunrise va fi o experienţă extraordinară – şi ceva ce nu am mai făcut până acum, a declarat solistul Duran Duran, Simon Le Bon. Toată lumea din trupă are o afecţiune extraordinară pentru insulă şi de-a lungul anilor eu am petrecut multe veri acolo cu prietenii şi familia – aşa că pentru noi a devenit, într-un fel, o casă departe de casă.

Oamenii se gândesc deseori la Ibiza ca la o insulă a petrecerilor – ceea ce, desigur, poate fi – însă are o latură pe care sperăm ca fanii noştri să ajungă să o exploreze cât timp sunt acolo – care ţine de frumuseţea naturală a locului, mâncarea incredibilă şi căldura oamenilor care trăiesc acolo pe tot parcursul anului. Concertul nostru se va axa pe dans, iar după tot ceea ce am trăit în ultimii doi ani, abia aşteptăm”.

Spectacol va fi primul concert pe care Duran Duran îl susţine în Ibiza după anul 1987. Alte două concerte în aer liber au fost anunţate, anul viitor, la Castle Howard din Yorkshire şi pe Caledonian Stadium din Inverness, Scoţia.

Sursa foto: Facebook: Duran Duran

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre