Simona Ionescu / Redactor Șef

Chefi la cuțite 2024, ediție incendiară pe 29 noiembrie. Vor găti cele mai simpatice vedete!

Chefi la cuțite 2024, ediție incendiară pe 29 noiembrie. Vor găti cele mai simpatice vedete!
Seară specială pe 29 noiembrie la Chefi la cuțite. De Ziua Antenei, 12 vedete se vor confrunta într-un battle de excepție.

Confruntare memorabilă pe data de 29 noiembrie în platoul Chefi la cuțite. De la ora 20.30, 12 vedete vor încerca să demonstreze că sunt bucătari desăvârșiți, într-o ediție spectaculoasă prezentată de Irina Fodor.

Cum și-au împărțit chefii vedetele concurente

Din echipa lui chef Richard Abou Zaki vor face parte Răzvan Fodor, Cătălin Rizea și Iuliana Pepene, iar Alina Pușcaș, Diana Munteanu și Carmen Brumă vor fi alături de chef Alexandru Sautner. La rândul său, chef Orlando Zaharia se bazează pe Bebe Cotimanis, Adriana Trandafir și Romică Țociu, iar Laura Cosoi, Cătălin Țociu și Andrei Ștefănescu vor „lupta” împreună cu chef Ștefan Popescu.

Vedetele vor pregăti trei preparate

Concurenții vedete vor avea de gătit trei preparate culinare, e vorba de un aperitiv, un fel principal și un desert. Va exista și un juriu special, iar concurenții vedete vor avea emoții uriașe până când vor afla rezultatul jurizării.

Ce a adus nou sezonul 14 Chefi la cuțite

Sezonul 17 al emisiunii Chefi la cuțite a început cu noutăți și pentru cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu. Bucătarii se „luptă” să câștige cât mai multe amulete și trec prin situații tensionate.

Anul acesta a fost introdusă o nouă regulă, înainte ca echipele să fie formate. Jurații care vor fi pe locurile 3 și 4 vor împărți conducerea unei echipe, iar jurații de pe locurile 1 și 2 își vor conduce propria echipă.

Surpriză pentru câștigătorul Chefi la cuțite sezon 14

O altă noutate a sezonului 14 este faptul că norocosul care va fi marele câștigător Chefi la cuțite va avea parte, pe lângă premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro și de o altă surpriză. E vorba de un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul Retroscena din Italia, oferit de Chef Richard Abou Zaki. Iar experiență în bucătăria unui restaurant cu o stea Michelin nu va fi uitată niciodată…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre