Simona Ionescu / Redactor Șef

Codin Maticiuc a dat lovitura. Lucrează cu un mare actor de la Hollywood în noul său film

Codin Maticiuc a dat lovitura. Lucrează cu un mare actor de la Hollywood în noul său film
Codin Maticiuc este un personaj aparte. Fostul „crai de Dorobanți” s-a așezat la casa lui, e familist, are două fiice naturale și un băiat cu care actuala parteneră a venit în relație. În primul său film de succes l-a băgat și pe puști.

Miami Bici, primul film al lui Codin Maticiuc, a fost un succes în cinematografele românești și în lumea tinerilor care adoră să iasă în cluburi. De la acest proiect, Codin Maticiuc s-a implicat tot mai intens în proiectele cinematografice, în timp ce strânge bani pentru spitalele din România.

Viața e generoasă cu el. Așa că, zilele acestea, Codin Maticiuc are parte de momente tensionate lângă Danny Trejo aka Machete. Tensionate în sensul bun. Fostul „crai de Dorobanți”, topit după fiicele sale, a început filmările pentru continuarea peliculei Miami Bici.

Danny Trejo, actorul din Machete joacă în filmul lui Codin Maticiuc

„Visul. Da, să joc alături de eroii copilăriei mele este visul suprem. De aceea vreau să le mulțumesc asociaților mei Matei Dima și Jesus del Cerro că au acceptat să mi-l împlinesc în Miami Bici 2. Le mulțumesc pentru că, sincer va spun, a costat de ne-a uscat dar iată ca vă pot anunța: Danny Trejo aka Machete are rol principal negativ în Miami Bici 2. Dan „Danny” Trejo este un actor american de film, cel mai cunoscut pentru numeroasele sale roluri de personaje negative, de mexicani și de americani nativi.

Codin Maticiuc și-a văzut visul cu ochii angajând un actor de Hollywood îmn noul său film (Sursa foto: Instagram)

„Doamne! Un vis devenit realitate. Machete, Con Air, Anaconda și…From Dusk Till Dawn. Am înșirat doar câteva din filmele lui Danny cu care am crescut. Avem zeci de povești cu el, o să vi le povestim pe toate până apare filmul, aici pe social sau prin podcasturi.

Cel puțin unul din costumele lui va ajunge la voi, la cei care se înscriu la pre-sale de acum (aveți link la mine în bio). Dacă e cerere mare vi le dăm pe toate. Aveți de câștigat și bilete la premiera de gală tot acolo. Abia mă abțin să vă spun ce a făcut personajul lui Danny în film. Ține-mă, Doamne, să nu dau spoilere mari!”, a scris Codin Maticic pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre