Simona Ionescu / Redactor Șef

Connect-R, stors ca o lămâie de Denise Rifai. Să vedem ce a reușit să scoată de la el bruneta de la Kanal D

Connect-R, stors ca o lămâie de Denise Rifai. Să vedem ce a reușit să scoată de la el bruneta de la Kanal D
Cei care îl iubesc pe Connect-R îl vor descoperi altfel decât l-au știut până acum, în emisiunea lui Denise Rifai.

Duminică, 9 decembrie, de la ora 22:00, Denise Rifai va sta față în față cu Connect-R. Se anunță un interviu spumos.

Connect-R, dezvăluiri fără precedent în emisiunea lui Denise Rifai. Bruneta a știut ce să scoată de la el

Începutul de an l-a adus pe Connect-R în platoul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artistul a acceptat provocarea prezentatoarei, iar dialogul celor doi vă va face să nu vă dezlipiți din fața televizoarelor. E drept că Denise a ales câteva întrebări foarte grele:

“De ce nu vă plac trapanelele lui Alex Velea?”, “De ce vă acuză colegii că le-ați furat melodiile?”, “Când ați început să vă iubiți părinții?”, “Care a fost coșmarul copilăriei dvs.?”, “Cât timp v-ați drogat?”.

E lesne de înțeles de ce toată lumea așteaptă cu sufletul la gură răspunsurile cântărețului.

Primul rapper român care a urcat pe scena Eurovision

Cântăreț, compozitor, dansator, Connect-R a reușit să aibă nu doar milioane de fani pe rețelele de socializare, grație hiturile sale cu adevărat ieșite din comun, dar și propria casă de producție.

Iar acum, reușește la rândul său, să promoveze tineri talentați, iar cine intră pe mâna artistului, are succesul garantat. Dar viața lui Connect-R nu a fost doar lapte și miere și sunt lucruri pe care le-a făcut cu care nu se mândrește.

Participarea la Asia Express l-a apropiat mai mult de Shift

Unul dintre momentele pe care sigur nu le va uita niciodată a fost participarea la Asia Express. Pentru că uneori situațiile erau greu de gestionat, Connect-R a avut momente în care s-a gândit să abandoneze și să revină în România. Dar a fost și un lucru bun: s-a întărit relația de prietenie cu Shift.

“Noi trăim într-o bulă. Lumea îți deschide ușa, te întreabă dacă să te bage în față la bancă, acolo ești mâncat. (…) A fost extraordinar. A fost suferință, dar a fost și bucurie multă, viață multă, dinamică multă.A doua zi voiam să inventăm ceva cu Shift ca să plecăm acasă, să ne rupem un deget ceva, că nu făceam față.

La noi s-a sudat acum prietenia, noi ne știm de 15 ani, iar la un moment am rupt legătura, dar acum nu știu dacă am stat cu fiica mea adunat atâtea timp cât am fost cu el”, a povestit Connect-R.

Duminică, 9 decembrie, de la ora 22:00, la Kanal D, vom afla ce a reușit Denise Rifai să scoată de la artistul cu o viață tumultoasă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre