Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii din serialul Clanul, vedete în devenire. Cum au fost descoperiți

Copiii din serialul Clanul, vedete în devenire. Cum au fost descoperiți
Al treilea sezon al serialului Clanul de la Pro TV are o audiență record și devine rampă de lansare pentru numele noi integrate în distribuție. Alături de actorii cu notorietate și prezențe scenice numeroase, serialul face loc noii generații și nu numai.

Copiii din serialul Clanul dovedesc că se descurcă excelent în fața camerelor de filmat. Sunt așadar vedete în devenire. Unul din aceștia are exemplul în familie, tatăl său fiind actor. E vorba de Nicolae Pavlu, fiul actorului Șerban Pavlu. Anul trecut, la vârsta de 7 ani, puștiul și-a făcut debutul, jucând alături de tatăl său, și nu pentru că ar fi fost dus de acesta, ci din dorința copilului de a se prezenta la casting atunci când a auzit despre ce e vorba, în discuțiile din familie. Acum are opt ani. El și tatăl său nu au filmat scene împreună.

La 7 ani, Nicolae Pavlu i-a cerut tatălui său, actorul Șerban Pavlu, să îl ducă la castingul serialului Clanul. A fost bun și a primit rolul (Sursa foto: Instagram)

În timp ce Șerban Pavlu interpretează un comisar de poliție, fiul lui îl întruchipează pe actorul principal al serialului, în perioada când Tudor (rol jucat de actorul Denis Hanganu) era copil. „Nicolae nu jucase niciodată și nici nu era așa înnebunit de idee, dar a mers la  probă și a luat acest mic rol”, a povestit, anul trecut, Șerban Pavlu, care a spus că el nu a avut nicio implicare în alegerea puștiului pentru acest rol. Pavlu junior mai are o soră, mai mare, care cochetează deja de câțiva ani cu aparițiile în filme.

Copiii din serialul Clanul dovedesc că sunt vedete în devenire

În serial, Tătuțu, alias Bebe Măcelaru, interpretat de actorul George Mihăiță, are, împreună cu soția sa, Magda, jucată de Jojo, un fiu, Florinel. Acesta e interpretat de băiatului unui fost mare fotbalist. Filip Alexandru Munteanu, fiul fostului mare fotbalist Vlad Munteanu (n.r. – care a jucat la Dinamo, Wolfsburg și Auxerre), în prezent manager operațional la FRF, are în prezent 12 ani și face un rol foarte bine primit de public.

Filip Alexandru Munteanu din Clanul este, fiul fostului mare fotbalist Vlad Munteanu. Puștiul a devenit o vedetă la școală de când apare în serial (Sursa foto: Instagram)

Băiatul adoră să joace, are roluri și pe scena Operei Comice, dar îi place la fel de mult și faptul că, odată cu rolul din serialul de la Pro TV, a devenit și foarte popular la școală. Mulți îl întreabă ce urmează să se întâmple în serial, dar el nu le poate spune, căci a semnat un contract de confidențialitate care îl obligă să păstreze multe secrete din timpul filmărilor.

Theo Rose a descoperit un puști pe TikTok și l-a adus în serial

Așa cum s-a dezvăluit deja, în set a fost adus și Florinel, un puști adorabil și amuzant descoperit de Theo Rose, interpreta rolului Vera, fiica lui Bebe Măceralu, pe TikTok. Actrița chiar l-a imitat pe puști în postările ei și, în final i-a povestit iubitului ei, regizorul serialului Clanul, Anghel Damian, despre talentul pe care l-a descoperit. Lui Anghel i-a plăcut și băiatul s-a ales astfel cu un contract cu Pro TV pentru apariția sa în serial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Florinel de pe TikTok a primit rolul unui copil al străzii, care l-a ajutat pe polițistul David să-l găsească pe Ciomag, cel care l-a răpit pe când polițistul era copil și se numea Pavel. Băiețelul de atunci a fost luat de Ciomag de lângă fratele său Tudor Achim și mama Luminița Achim și pus la cerșit, din ordinul lui Bebe Măcelaru.

@elenaadrianavoicuFlorinel în acțiune Clanu felicitări Florinel.♬ sunet original – Dumitru Nicusor

George Mihăiță a povestit, cel care interacționează cu puștiul în scenele filmate, a povestit într-un interviu că i-a atras atenția. A vorbit laudativ despre băiatul care nu are nici cea mai mică legătură cu industria cinematografică, dar care este un talent nativ. Florinel este un copil provenit dintr-o familie defavorizată.

„E genial. Copilul este născut genial. Are o naturalețe în el cum rar am văzut la un om. (…) Are un fel de a da replica, repet, cu naturalețe, și e organic. E născut actor”, a mărturisit George Mihăiță despre Florinel, pentru Ego.ro. Opinia celebrului actor este că băiatului ar merita să i se scrie un serial dedicat, care să îi exploateze talentul dezinvolt. Și mai spune că ar vrea și el să aibă un rol.

Fetița care stă în lumia reflectoarelor de la 5 ani

În serial mai apare și Karina Ziana Gherasim, o fetiță adorabilă ca o păpușă, care o joacă pe Vera, personajul interpretat de Theo Rose, când era mică. Acum are 10 ani, dar încă din vremea grădiniței a fost obișnuită cu lumina reflectoarelor. Ea a participat la Top Child model România și apare în serialele O lume nouă, Ocolul pământului în 80 de zile sau Lecții de viață

Originară din Constanța, Karina Ziana Gherasim și-a făcut debutul la concursurile de miss pentru copii, când avea numai 5 ani (Sursa foto: Facebook)

Serialul Clanul a debutat pe Pro TV în toamna lui 2022. Anul acesta s-a continuat cu două noi sezoane, toate cele difuzate integral având câte 13 episoade. Potrivit Pagina de media, s-ar pregăti și un sezon cu numărul 4, care ar urma să fie difuzat începând cu primăvara anului viitor.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre