Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Pulhac le-a dat clasă tuturor. Cum a reușit să câștige competiția Splash. Vedete la apă

Cristi Pulhac le-a dat clasă tuturor. Cum a reușit să câștige competiția Splash. Vedete la apă
Fostul fotbalist Cristi Pulhac a făcut un show de zile mari la emisiunea Splash. Vedete la apă, demonstrându-le tuturor cât de talentat poate fi.

În prima ediție a show-ului Splash. Vedete la apă a promis că va reveni în finală cu un moment inedit. Ce a reușit să facă a fost wow.

Cristi Pulhac le-a dat clasă tuturor. Cum a reușit să câștige competiția Splash. Vedete la apă

Cristi Pulhac a fost regele, iar mișcarea făcută în finala emisiunii Splash. Vedete la apă a fost una extrem de bine gândită. Acesta a făcut prima săritură alături de învingătorul primului sezon al emisiunii, Piticu. Cei doi s-au antrenat intens și au făcut o impresie foarte bună. În plus, au amuzat jurații și telespectatorii și cu tricourile personalizate.

„Am încercat să îi insuflu adrenalina mea din 2013”

„Am zis să îi dau o mână de ajutor, să câștige în seara asta. Mi-am adus aminte de emoțiile mele din 2013. Am încercat să îi insuflu adrenalina mea din 2013, salturile pe care le făceam și tot așa”, a dezvăluit Piticu. Săritura executată de Cristi și Piticu a avut loc de la platforma de 7 metri și a fost cu adevărat spectaculoasă.

Încurajat de soție și prieteni, Cristi a țâșnit apoi, ca o săgeată de la 10 metri, lăsându-i fără cuvinte pe toți. Talentul său i-a făcut pe jurați să îl noteze în consecință și, astfel, a plecat acasă cu trofeul și suma de 10.000 de euro.

Și-a cunoscut soția în parcare

Fostul fotbalist nu s-a dat niciodată în lături să înfrunte orice obstacol, el participând și la Exatlon, unde a fost în echipa Faimoșilor și a ajuns departe în Republica Dominicană. Cristi a avut noroc și pe partea sentimentală, el trăind o frumoasă poveste de dragoste cu Raluca, care i-a devenit soție în 2015.

Cei doi s-au cunoscut într-o parcare și de atunci sunt de nedespărțit. „Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană”, a declarat Cristi Pulhac în trecut.

Sursă foto: antena 1, kanald

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre