Simona Ionescu / Redactor Șef

Data de lansare a lui Shrek 5 a fost dezvăluită, din greșeală, de un stagiar NBC

Data de lansare a lui Shrek 5 a fost dezvăluită, din greșeală, de un stagiar NBC
Într-o postare pe Linkedin, un stagiar NBC a arătat lumii întregi data de lansare a lui Shrek 5. A fost o greșeală, iar postare a fost ștearsă imediat.

Mult așteptatul film Shrek 5 va fi lansat în 2025. S-a aflat întâmplător, după o postare făcută din greșeală de un stagiar NBC.

Un stagiar de la NBC Universal a listat filmul Shrek 5  printre cele care vor ajunge în cinematografe în 2025. El și-a dat seama imediat ce greșeală a făcut în postarea de pe Linkedin și a șters imediat. Contul Twitter/X @DiscussingFilm a fost primul care a raportat postarea.

„Distribuția originală este o parte imensă a acestui lucru”

Chris Meledandri, în vârstă de 63 de ani, fondatorul și directorul general al Illumination. care are sarcina de a relansa franciza Shrek, a vorbit despre noul film pentru Variety, în aprilie. „Te uiți la elementele de bază pe care publicul le-a iubit și faci tot ce poți pentru a onora aceste elemente de bază.

Și apoi muncești din greu pentru a construi elemente de poveste și personaje noi care să te ducă în locuri cu totul noi. Distribuția originală este o parte imensă a acestui lucru. Anticipăm că distribuția se va întoarce. (…) Discuțiile încep acum și toate indiciile pe care le-am primit arată că există un entuziasm extraordinar din partea actorilor de a se întoarce.”, a mărturisit directorul executiv.

Shrek 5 va apărea în 2025! Sursă foto: daily mail

„Dacă ar veni vreodată cu un alt Shrek, aș face-o în două secunde. Îl iubesc pe Donkey”

Mike Myers, în vârstă de 60 de ani, l-a interpretat pe simpaticul căpcăun Shrek în toate cele patru filme de până acum. Alături de Eddie Murphy, în vârstă de 62 de ani, în rolul lui Donkey, Antonio Banderas, în vârstă de 63 de ani, în rolul lui Puss, Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, în rolul prințesei Fiona și John Lithgow în rolul Lordului Farquaad.

Specialiștii estimează că sunt mari speranțe ca fanii lui Shrek să se înghesuie în cinematografe pentru a-și revedea vechii prieteni. „Dacă DreamWorks ar veni vreodată cu un alt Shrek, aș face-o în două secunde. Îl iubesc pe Donkey”, a declarat Murphy pentru ETalk în ianuarie.

„Acest comentariu mi s-a părut foarte emoționant”

Meledandri a declarat că a fost „încântat” când a citit comentariile lui Murphy. „Este o dovadă a entuziasmului său puternic pentru un rol în care a locuit atât de strălucit și pe care l-a creat cu adevărat alături de artiștii de la DreamWorks. Acest comentariu mi s-a părut foarte emoționant”, a spus acesta. Întrebat dacă Donkey merită propriul său film, el a răspuns cu entuziasm: „Fără îndoială”.

S-ar putea însă să fie nevoie de un pic de convingere pentru a o convinge pe Diaz să-și reia rolul. Vedeta din „Charlie’s Angels” s-a retras din actorie în 2014 pentru a se concentra pe familia ei și pe creșterea copiilor, dar a revenit în actorie în 2022, jucând alături de Jamie Foxx, în vârstă de 55 de ani, în comedia de acțiune Netflix „Back in Action”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre