Simona Ionescu / Redactor Șef

Dragoș Pătraru a spart iar obiceiurile tv. Pleacă, dar lasă „Starea nației” la Prima

Dragoș Pătraru a spart iar obiceiurile tv. Pleacă, dar lasă „Starea nației” la Prima
Dragoș Pătraru lasă Prima TV, vrea să se odihnească. Ce se va întâmpla cu emisiunea care l-a consacrat?

A încheiat colaborarea cu Prima TV și se va reorienta? Unde va putea fi văzut de acum înainte prezentatorul Dragoș Pătraru, fiindcă s-a anunțat că va lipsi de la „Starea nației”?

Dragoș Pătraru a spart iar obiceiurile tv. Pleacă, dar lasă „Starea nației” la Prima

Producătorii emisiunii „Starea nației” de la Prima TV au luat o hotărâre. Începând cu luna august, Dragoș Pătraru pleacă în vacanță. Emisiunea, însă, va putea fi urmărită de luni până joi, de la ora 22.30. Nu, nu vor fi reluări cu Dragoș. Va avea același format, însă ceva totuși se va schimba: abordarea. Care de data asta va fi una de vacanță. Doar că pionul principal nu va mai fi Dragoș Pătraru, ci o frumusețe de fată, Ștefania Cârcu, membră a echipei.

Cine este noul prezentator

Ștefania are doar 24 de primăveri și este actriță de teatru și film. Ea a absolvit Facultatea de Științe Politice, Universitatea București, și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, București, Arta Actorului. Și nu e o actriță oarecare, ci una cunoscută pentru rolul din „Mia își ratează răzbunarea” (2020).

Dar și pentru cel din spectacolul de teatru Neguțătorul din Veneția’ (2019), pus în scenă la Teatrul Național I.L. Caragiale’ București. În plus, nu e prima dat când aceasta a intervenit alături de Dragoș Pătraru din emisiunea „Starea Nației”.

Ce spune Dragoș Pătraru despre proiectul de vacanță

Dragoș Pătraru a venit imediat cu declarații. A explicat că nu vor aplica metoda consacrată de la televiziunile noastre, de a da reluari din emisiune pe perioada vacanței. Spune că formula pe care au ales-o ei este un experiment nou pt România, dar că în occident se practică să preia emisiunea un om din echipă până se întoarce prezentatorul consacrat. Pătraru a afirmat că e convins că telespectatorii o vor iubi din prima clipă pe Ștefania. „Am mare încredere că publicul o va îndrăgi pe Ștefania din primul minut al emisiunii. Are ce-i trebuie pentru a reuși. (…) Avem de-a face cu prea mult testosteron în presa românească.

Iar cotele misoginismului sunt îngrijorătoare, cum se întâmplă și-n politică, unde câte o femeie e promovată ici-colo, doar ca să dea bine. (…) Sigur, nu inventăm noi apa caldă. Am văzut modelul ăsta făcut cu mare succes la americani. Jon Stewart, la The Daily Show, îi lăsa la pupitru în vacanțe pe oamenii din echipa lui. I-am văzut crescând așa pe John Oliver, pe Samantha Bee, pe Steven Colbert, pe Trevor Noah, care a și rămas până la urmă să facă emisiunea.

Am vrut să facem asta în fiecare an, dar până acum nu am găsit partenerii care să-și asume alături de noi investiția în oameni tineri. Și pentru asta le mulțumesc celor de la Prima TV, care au înțeles că lucrurile bune necesită nu doar bani, ci și răbdare și multă muncă”, a declarat prezentatorul.

Sursă foto: tvmania

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre