Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena a câștigat concursul de talente în Germania, acum a venit să cucerească publicul de la „Românii au talent”. VIDEO

Elena a câștigat concursul de talente în Germania, acum a venit să cucerească publicul de la „Românii au talent”. VIDEO
Elena Țurcan are numai 11 ani și este cunoscută în România ca fiind fetița care a cucerit Germania în anul 2021. De acestă dată, ea a făcut senzație și la noi acasă, în România, participând la „Românii au Talent” de la ProTV.

Un moment de excepție a putut fi vizualizat la emisiunea „Românii au Talent”. Elena Țurcan a interpretat divin și ireal cunoscuta melodie „O sole mio“.

Micuța Elena i-a cucerit pe toți membri juriului. Cu patru de „Da“, ea a trecut în etapa următoare la „Românii au talent”.

„Mi se pare incredibil. Dacă aș fi închis ochii și n-aș fi văzut că e un copil în fața noastră, nu m-aș fi gândit niciodată că tu poți cânta așa la vârsta ta. Drumul tău e scris deja, noi doar ne-am bucurat că te-am avut aici, că ne-ai cântat și nouă. Sunt sigură că vei cânta pe cele mai mari scene ale lumii“, i-a spus Andra.

„De-a lungul interpretării ei, am tot încercat să leg vocea de ceea ce văd. Și mi-a fost imposibil. E o surpriză totală și mă bucur că ai ajuns la nivelul la care nu mai cânți pentru validare, ci cânți pentru a obține dragostea publicului. E admirabil că ai venit în emisiunea noastră, o luăm ca pe un cadou“, a adăugat Andi Moisescu.

La finalul piesei, micuța soprană a fost aplaudată în picioare atât de vedetele din juriu, cât și de public.

Cine este Elena și cum a devenit ea celebră

Elena este fiica unor imigranți români care au ales să trăiască în Germania. La sfârșitul anului 2021, aceasta devenea un star în Germania, după ce a câștigat concursul „Das Supertalent” al RTL.

Elena a interpretat „O mio babbino caro“, din opera „Gianni Schicchi“, de Giacomo Puccini. Ea a primit Golden Buzz și astfel a fost propulsată direct în finală.

Părinţii fetiţei, Gabriel şi Laura Țurcan, au emigrat, în 2002, în Germania. Elena a început să fredoneze melodii când avea doar opt luni, după cum a spus mama ei în emisiunea „Das Supertalent“, iar de câțiva ani ia lecții de canto.

Elena s-a decis acum să-i cucerească și pe români și chiar a reușit.

„M-am născut în Germania, dar sunt româncă. Am venit să le cânt și românilor. Am fost în Germania, la Supertalent, am ajuns până la finală“, a spus fetița când a urcat pe scena de la Românii au talent de la ProTV.

„Și cine a câștigat în anul acela?“, a întrebat Andi Moisescu. „Eu“, a răspuns cu modestie Elena. „Dăruiește-ne ceva și nouă. Uimește-ne!“, i-a spus Andi Moisescu, iar Elena Țurcan a făcut exact acest lucru.

La ultima ediție a „Das Supertalent”, Elena a cântat „Ave Maria“ și a obținut cele mai multe voturi din partea publicului, fiind desemnată câștigătoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre