Simona Ionescu / Redactor Șef

Exotica Majda trece la cratiță. După Survivor, a prins curaj

Exotica Majda trece la cratiță. După Survivor, a prins curaj
Show-urile culinare au molipsit tot mai mulți oameni. O nouă vedetă gătește pentru noi, frumoasa Majda. După aventura de la Survivor, a trecut la cratiță. „Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc”, a mărturit vedeta.

Frumoasa și exotica Majda ne uimește din nou. A avut o aventură dură în Republica Dominicană, la concursul Survivor România 2021. Și-a făcut apariția în televiziune încă de la vârsta de 12 ani și a prezentat moda. De atunci, s-a fcut remarcată în emisiuni și telenovele. Acum, întoarce foaia.

Exotica Majda trece la cratiță

Majda Aboulumosha (33 de ani) este actriță, om de televiziune, mamă și pasionată de domeniul culinary. Vedeta va prezenta, începand din 1 iulie, rubrica „Gătește cu Majda”, în cadrul Știrilor Kanal D, de la ora 12:00. Prezență exotică în show-ul „Survivor Romania 2021”, Majda a dovedit că poate însufleți o masă ca în familie.

De aceasta dată,  prin intermediul rubricii „Găteste cu Majda”, frumoasa vedetă va fi exemplul cel mai bun pentru femeile active. Adică pentru cele care își doresc să fie perfecte și în bucătărie. În timpul scurt pe care îl au la dispoziție, acestea au nevoie de rețete simple, sănătoase, atractive vizual. În plus, trebuie să fie și pe gustul familiei. Majda le va aduce toate exemplele de care au nevoie.

„Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc, așa că am îmbrățișat cu bucurie propunerea de a prezenta această rubrică. Le ofer telespectatorilor rețete verificate chiar de mine, ușor de preparat, sănătoase și delicioase.

Mă bucur că pot fi astfel de folos femeilor care sunt mereu pe fugă și care nu prea mai au timp de gătit. Cred că atunci când prepari ceva pentru oamenii dragi, aduci în jurul tău multe zâmbete. Îmi doresc ca ea, femeia, să nu uite niciodată că e specială când zâmbește, chiar și atunci când e la cratiță”, a spus Majda.

Frumoasa și exotica Majda a avut o aventură dură la concursul Survivor România 2021

Cine este Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha are o poveste de viață incredibilă. A reușit să-și regăsească tatăl după 25 de ani de căutări. Majda Aboulumosha s-a născut în Ploiești. Mama sa este de româncă, iar tatăl de origine libaneză. A absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, secția Servicii din Ploiești și Universitatea Hyperion, specializarea Turism.

Majda și-a făcut apariția în televiziune încă de la vârsta de 12 ani și a prezentat moda. A participat la mai multe  emisiuni de televiziune. Ați văzut-o ”În al 9-lea cer, în serialele ”Regina”, ”Aniela” și ”Iubire și Onoare”, ”Fructul Oprit”.

Majda are o poveste de viață impresionantă. Vedeta a trăit o dramă în copilărie, fiind părăsită de tată pe când avea un an. Bărbatul s-a întors în Libia unde și-a întemeiat o altă familie. Majda a fost la acel moment adoptată de Ayhan, bărbatul alături de care și-a refăcut viața mama sa.

Majda și-a regăsit tatăl după 25 de ani

Vedeta și-a regăsit tatăl după 25 de ani. ”Fără să spun nimănui, am mers la Ambasada Libiei. Mi-am făcut curaj și m-am dus să stau de vorbă cu ambasadorul. L-am rugat, în cazul în care o să audă vreodată de el să-i spună că-l caută fata lui. Că nu vreau nimic, doar să dau mâna cu el. După 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate (colegul tatălui), care mi-a spus ca tatăl meu trăiește.

I-am zis că știu! Am simțit! Ne-am auzit pentru prima dată la telefon și i-am spus că eu când îi scriam Moșului îi spuneam că vreau să-l cunosc de Crăciun pe tata”, a povestit Majda Aboulumosha.

Vedeta a spus că nu a avut nici un fel de resentiment pentru tatăl ei. „Într-o lună am reușit să-l aduc în România. Într-o lună, de Crăciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit împreună o lună. S-a întors fix când Jacqueline, fetița mea, avea un an, vârsta pe care o aveam eu când el plecase”, a mai spus vedeta.


Majda Aboulumosha își riscă sănătatea la „Survivor România”. Ce probleme are vedeta

Andreea Moșneagu, războinica de la Survivor România, știe să se bată de-adevăratelea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre