Simona Ionescu / Redactor Șef

 Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, mărturisiri despre copilăria fericită, dar și despre calvarul de la școală

 Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, mărturisiri despre copilăria fericită, dar și despre calvarul de la școală
Lidia Vadim, fiica cea mare a regretatului Corneliu Vadim Tudor, va fi invitată specială în emisiunea "În oglindă", difuzată în acestă seară, de la ora 22:30, la Kanal D2. Mărturisirile ei sunt emoționante și sunt făcute în premieră.

Participarea Lidei Vadim la emisiunea „În oglindă” promite o întâlnire emoționantă cu o latură mai puțin cunoscută a istoriei și personalității lui Corneliu Vadim Tudor, ne anunță echipa de la Kanal D2 într-un comunicat.

Într-un interviu emoționant, acordat realizatorului Mihai Ghiță, Lidia Vadim dă frâu liber gândurilor și sentimentelor despre tatăl său, un mare om de cultură și unul dintre cei mai vocali politicieni români de după 1989. Lidia nu a cunoscut altă față a tatălui său decât cea de personaj public, mereu fotografiat în stradă, semnând autografe sau sacrificându-și timpul liber și vacanțele pentru a se dedica muncii sale. Cu toate acestea, ea afirmă că a avut o copilărie deosebită, întrucât tatăl său i-a oferit tot ceea ce a considerat că ea, sora și mama ei au nevoie.

Lidia Vadim – despre copilărie și povara numelui Vadim

Am avut o copilărie foarte fericită! A fost specială pentru că tata a fost persoană publică înca de când eu m-am născut… eu nu il stiu pe tata altfel decât persoană publică, decât făcând poze cu oamenii pe stradă, dând autografe, sacrificând vacanțe sau timp cu noi pentru a merge la muncă… Dar cu toate astea am avut o copilărie foarte fericită pentru că tata ne-a oferit tot ceea ce el a considerat ca avem nevoie… Tata a fost un geniu„, povestește aceasta în interviul difuzat în această seară.

Viața lor a fost mereu atipică, Lidia remarcând faptul că acest aspect, alături de numele celebru pe care îl purtau au avut un impact puternic asupra ei. La școală, de exemplu, situația era diferită, mai ales pentru cei care nu îl simpatizau pe tatăl lor. Lidia Vadim își amintește cu tristețe cum a fost discriminată de către unii profesori din cauza numelui pe care îl purta.

Noi întotdeauna am avut o viață atipică, am avut gardă de corp, niciodata nu eram singure… am resimțit chestia asta, plus numele. La scoala, de exemplu, nu era acelasi lucru, mai ales pentru cei care nu il plăceau pe tata…Impacul negativ venea mai ales din partea profesorilor… Eu mi-am auzit si <Esti fiica lui Vadim, la mine nu treci clasa!>… De exemplu, imi luam rigla la palma tot pentru ca eram fiica lui Vadim„, a spus Lidia Vadim despre copilaria sa și impactul și povara purtării numelui de Vadim.

De la ora 22.30, puteți urmări întregul interviu pe postul Kanal D2.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre