Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Piersic Junior ”se joacă” prin casă cu ce are la îndemână. O face cu talent

Florin Piersic Junior ”se joacă” prin casă cu ce are la îndemână. O face cu talent
Artiștii suferă din pricina pandemiei, dar Florin Piersic Junior a găsit o cale să fie prezent în casele românilor. Pentru proiectele sale e în stare să facă sacrificii. ”Se joacă” prin casă cu ce are la îndemână.

Florin Piersic Junior (52 de ani) este un artist unicat în țara noastră. Pandemia i-a stimulat creativitatea și a realizat niște show-uri senzaționale.

Florin Piersic Junior, show-uri în pandemie

Pandemia a afectat profund pe actori, pe artiști în general. Florin Piersic Junior nu s-a plictisit, ci ”s-a jucat” cu ce a avut prin casă. Are un cont pe Youtube unde prezintă ”Horoscopul săptămânii”, singurul din țara noastră.

În prima ediție din acest an a avut vești bune pentru toate zodiile: vor primi cadouri. De pildă, Berbecii vor primi o geacă din piele de găină! Nu vă așteptați să aflați cum se aliniază planetele pe cer. Este un spectacol de excepție, one-man show.

Anul trecut, Florin Piersic Junior a realizat o altă premieră, spectacolul  ”Freak Show”, pe care l-a transformat într-un film, ”Freak Show The Movie”. 13 personaje, un singur  actor, Florin Piersic Junior. Pelicula a avut premiera la Festivalul Național de Teatru, unde a putut fi vizionat gratuit online pentru 24 de ore.

 

Ce a mai găsit Florin Piersic Junior prin casă? Cretă!

”Nu sunt absolvent al Facultății de Litere, dar mă pricep la ele. (La desene, mai puțin.) Lucrez cu creta mea și cu pereții clientului. Rog mesaj privat și rog seriozitate. Altfel mâzgălesc la-ntâmplare și iese un caca-maca”, a scris actorul pe pagina sa de socializare.

Cum slăbește Florin Piersic Junior 1 kg, într-o zi

Actorul Florin Piersic Junior a fost invitat la emisiunea ”Marius Tucă Show”. ”Nu ne’am văzut într’un live de vreo 20 de ani. Și mi’a crescut barba, și n’am idee unde e trimmeru’”, a anunțat actorul.

Au vorbit despre pandemie, dar și cum procedează atunci când este nevoit să slăbească pentru un rol. „Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu.” „Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să săbesc cam un kg pe zi, în cazul meu”, a spus Florin Piersic Junior.


Prima vedetă vaccinată anti-COVID-19. Cum este posibil?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre